5 padomi jaunas dzīvesvietas iekārtošanā

Jaunas dzīvesvietas iekārtošana sniedz iespēju radīt pavisam jaunu vidi - tādu, kas atspoguļo Jūsu personību un ir lieliski piemērota Jums un Jūsu ģimenei. Ņemiet vērā tālāk minētos padomus, lai padarītu Jūsu jauno mājokli par tik skaistu vietu, kurā Jums patiks atrasties arī turpmākajos gados.
Mājokļa labiekārtošanu sāciet ar lielākajiem elementiem, piemēram, dīvānu, gultu, atpūtas krēsliem, grāmatplauktiem.

FOTO: Publicitātes foto

Mājokļa labiekārtošanu sāciet ar lielākajiem elementiem, piemēram, dīvānu, gultu, atpūtas krēsliem, grāmatplauktiem.

1. Izvēlieties krāsu paleti

Sāciet, izlemjot, kādi divi vai trīs krāsu toņi tiks izmantoti Jūsu mājoklī. Jūs noteikti nevēlaties, lai Jūsu dzīvesvietā nebūtu nevienas krāsas, taču vajadzētu arī izvairīties no pārāk daudzu krāsu ieviešanas un haotiska izskata radīšanas.

Kad esat izvēlējies galveno krāsu paleti, pārliecinieties, vai mēbeles un citas lietas, ko iegādājaties mājoklim, atbilst šiem toņiem vai tos papildina. Neuztraucieties, mēģinot precīzi saskaņot krāsas — to izdarīt būs gandrīz neiespējami, turklāt tieši toņu variācijas palīdzēs radīt telpai raksturu. 
 

2. Sāciet ar lielākajiem elementiem

Mājokļa labiekārtošanu sāciet ar lielākajiem elementiem, piemēram, dīvānu, gultu, atpūtas krēsliem, grāmatplauktiem. Tas palīdzēs veiksmīgāk saplānot gan telpas iekārtojumu, gan arī saprast, kādi interjera priekšmeti Jums ir nepieciešami. 
 

3. Padariet mājokli īpašu

Jūsu jaunā dzīvesvieta būs Jūsu patvērums un svētnīca, un tai ir jāatspoguļo Jūsu un Jūsu ģimenes unikalitāte nevis jāatgādina kāda kataloga kopija vai māja bez dvēseles. Lai padarītu Jūsu mājokli patiesi unikālu, iegādājieties dažus īpašus priekšmetus, kas ir ierobežotā tirāžā vai izgatavoti ar rokām, piemēram, mākslas darbus vai citus unikālus interjera elementus. 

 

4. Eksperimentējiet ar stilu 

Saprotams, ka vēlaties, lai mājoklī viss būtu saskaņots, taču tas nenozīmē, ka Jums ir jāpieturas pie viena stila. Veiksmīgu rezultātu varat radīt arī savienojot šķietami atšķirīgus elementus. Nebaidieties eksperimentēt, lai radītu unikālu telpas iekārtojumu. 


5. Veidojiet uzkrājumus laicīgi

Protams, uzsākot remontu vai iekārtojot jau gatavu dzīvokli, būs nepieciešami papildus līdzekļi. Vislabāk jau sākt tos krāt laicīgi, turklāt remonts parasti ir ilgi plānots process.

Sākumā apskatiet cik maksā, piemēram, mēbeles vai apjautājaties, cik varētu izmaksāt virtuves iekārta, kas jums patīk. 

Mēģiniet sastādīt sava veida izmaksu plānu, tādējādi apmēram būs skaidrs cik lieli finansiālie ieguldījumi būs nepieciešami. Un pirms sākt dzīvesvietas iekārtošanu sāciet krāt.

 

Protams, rodas situācijas, kad sakrāto līdzekļu nepietiek, bet atteikties no sava sapņa dīvāna negribās. Šeit noderīgs var būt patēriņa kredīts bez ķīlas no Sefinance. Tas ir veids kā iegūt kāroto uzreiz. Taču labāk, protams, jācenšas plānot savas finanses laicīgi, veidojot uzkrājumus.

Saistītie raksti