Kādai jābūt veļasmašīnai, kad mājās ir bērni?

Pavisam īsā atbilde būtu - ietilpīgai! Bet šis vārds ietver sevī ko vairāk. Electrolux veļas mašīna ar žāvētāju un „UltraCare“ tehnoloģiju nodrošina iespēju tikt pie sausām drēbēm daudz ātrāk kā ierasts, kā arī vienā mazgāšanas cikla reizē ir iespējams izmazgāt līdz 10 kg veļas, ko ģimenes ar bērniem novērtē īpaši.
Electrolux veļas mašīna ar žāvētāju un „UltraCare“ tehnoloģiju ir ideāli piemērota ģimenēm ar bērniem

FOTO: Publicitātes foto

Electrolux veļas mašīna ar žāvētāju un „UltraCare“ tehnoloģiju ir ideāli piemērota ģimenēm ar bērniem

„Izmēģinot Electrolux veļas mašīnu, kura sevī ietver arī žāvēšanas funkciju, esmu ļoti apmierināta, jo tā ļauj izžāvēt līdz 6 kg veļas, bet izmazgāt līdz 10 kg. Pirmo reizi vienā mazgāšanas reizē varēju izmazgāt un izžāvēt divus gultas veļas komplektus reizē, kas noteikti ir absolūtais rekords!” stāsta divu bērnu mamma Marta.
 


Šis modelis sevī ietver arī tādu funkciju kā „OneGo”, kas nozīmē, ka vienas stundas laikā iespējams izmazgāt un izžāvēt līdz 1 kg veļas. Šāds režīms ir lielisks, ja ātri nepieciešams kāds konkrēts apģērbs, piemēram, džinsu bikses vai kāda āra jaka, kuru atļauts žāvēt.

Agrāk biju skeptiska par ierīcēm, kas ir divi vienā, bet šis konkrētais Electrolux veļas mašīnas modelis ar žāvētāju nav pievīlis

Tāpat parocīgi, ka dažos režīmos iespējams sazmazināt veļas mašīnas mazgāšanas un žāvēšanas cikla garumu un izvēlēties, cik ilgi veļas mašīna darbosies, kā arī ieprogrammēt laiku, kad ierīce sāks darboties. Šāda funkcija ir noderīga, ja esi izbraucis ārpus mājas un zini konkrētu laiku, kad pārradīsies atpakaļ, lai drēbes visu dienu nestāvētu veļasmašīnā izmazgājušās, bet tās varētu laicīgi izņemt laukā un izkārt vai uzreiz salocīt un likt skapī.

Reklāma
Reklāma


„Agrāk biju skeptiska par ierīcēm, kas ir divi vienā, bet šis konkrētais Electrolux veļas mašīnas modelis ar žāvētāju nav pievīlis. Tiešām parocīgi, ka ar vienu ierīci, kas neaizņem ļoti daudz vietas vannas istabā, vari tikai mazgāt un vari arī izvēlēties drēbes uzreiz izžāvēt. Viena šāda cikla aptuvenais garums ir apmēram 5 stundas, kas nebūt nav daudz, lai tiktu pie pilnībā sausām drēbēm, kuras vari uzreiz likt skapī,” atzīst Marta.
 


Vēl noteikti vērts pieminēt arī to, ka šis veļasmašīnas modelis ļauj ietaupīt resursus. Īpašā SensiCare sistēma nosver ieliktās veļas daudzumu, fiksē to 30 sekunžu laikā un automātiski pielāgo programmas laika uzstādījumus, kas ļauj ievērojami ietaupīt mazgāšanai patērēto laiku, enerģiju un ūdeni. Tādējādi iespējams novērst veļas pārmazgāšanu un gādāt, lai apģērbi izskatītos kā jauni ilgāk.