4 brīnišķīgas meiteņu istabas idejas

Bērna iztēlei nav nekādu robežu, tāpēc tādam vajadzētu būt arī guļamistabas iekārtojumam. Mazajām princesēm vai dumpinieciskām sākumskolas meitenēm var būt dažādas gaumes. Kā pielāgot meitenes istabu atbilstoši viņas vecumam, hobijiem un rakstura iezīmēm? Uzziniet, izlasot šo rakstu!

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Klasika - rozā toņu kombinācijas

Vai vēlaties izmantot rozā toņus, lai radītu princeses istabu? Izmantojiet krāsu blokus uz visām sienām, lai iegūtu maigu un meitenīgu noskaņu. Radiet kontrastu starp rozā sienām un interjera priekšmetiem neitrālos toņus, lai tos izceltu. Savukārt dabiski materiāli un baltas virsmas darīs brīnumus. Lūk, trīs idejas, kā izmantot šo kombināciju:

  1.  salasiet pie jūras izskalotos koka zarus un pagatavojiet sienas dekoru ar bildēm;
  2. atrodiet vecas koka kāpnes ar platiem pakāpieniem, nokrāsojiet tās baltā krāsā un stabili atstutējiet pret sienu, izmantojot tās kā plauktiņu vai drēbju pakaramo;
  3. pagatavojiet pūkainu lustru no mākslinieku veikalos nopērkamām spalvām un papīra laternas.

Ja uzskatāt, ka rozā toņi meitai pēc gada jau apniks, tomēr mazā cītīgi uzstāj, ka tieši šobrīd to ļoti vēlas, izmantojiet pretējo efektu! Sienas nokrāsojiet neitrāli maigos un neuzkrītoši pelēkos toņos un papildiniet ar rozā elementiem, piemēram, aizkariem, spilveniem un paklāju.

Par rozā toņiem tomēr māc šaubas? Lejupielādējiet aplikāciju Sadolin Visualizer, lai redzētu, kā šīs krāsas izskatīties uz meitenes istabas sienām!


Debesu istaba
Kāpēc izmantot vienu krāsu, ja ir pieejamas tik daudz nokrāsu? Iekustiniet savas meitiņas iztēli, piepildot viņas istabu ar toņu un formu dažādību!


Izvēlieties saderīgas krāsas, piemēram:

  • violeta, gaiši zila, rozā;
  • balts, pasteļzils, maigi rozā, pelēks;
  • dzeltens, zilganzaļš;
  • tirkīzs, rozā, balts;
  • zilganviolets, zilganzaļš, laima zaļš u.c.

Kombinējiet šos toņus uz pretējām sienām, kā arī interjera priekšmetos un mēbelēs. Uz vienas sienas ar šablonu palīdzību uzkrāsojiet mākoņus un gaisa balonus, lai radītu gaisīgu un vieglu izjūtu.

Noskaties video pamācību, lai uzzinātu, ka radīt šādu risinājumu!

 

 

Reklāma
Reklāma

Perfekta violetā toņa izvēle

 

Ja meklē alternatīvu rozā krāsai, violetā krāsa ir brīnišķīgs variants meitenes istabas noformēšanai.


Šis tonis ir piemērots arī mazuļa istabai, jo simbolizē:

  • garīgo spēku;
  • sievišķību;
  • gudrību;
  • radošumu;
  • izcilību.

Violeto krāsu iespējams apvienot ar dažādiem interjera priekšmetiem, piemēram, maigi sarkanā, krēmīgi brūnā vai baltā krāsā. Šīs krāsas varat izmantot arī kā akcentus uz sienām, veidojot līniju vai apļu kombinācijas.


Neliels špikeris iedvesmai
Ja zināt, kādu krāsu paleti izmantot, bet nepieciešamas dažas interesantas idejas pilnvērtīgai telpas iekārtošanai, aplūkojiet četrus dažādus svītru rakstus!

 

Spilgtas krāsas atraktīvām meitenēm

Ja jūsu meitai patīk izteiksmīgas krāsas, nebaidieties tās izmēģināt, vienkārši izmantojiet tās saprātīgi. No ugunīgi sarkanas līdz smaragda zaļai — rīkojieties drosmīgi ar spožu krāsu paleti, nokrāsojot tikai daļu no sienas. Kontrastā ar balto krāsu tas izskatās svaigi un mūsdienīgi. Ja sarkanā krāsa paliek pāri, uz baltās sienas daļas uzzīmējiet neparastas formas un rakstus papildu jautrībai.


Pārvētiet sapņus par realitāti
Atcerieties, ka istabā visvairāk uzturēsies tā saimniece, tādēļ pajautājiet arī viņas vēlmes, lai istaba vienlaikus būtu gan drošības sala, gan radoša vide mācībām. Savukārt rūpes par sienu tīrību samaziniet, izmantojot Sadolin EasyCare netīrumus atgrūdošu sienas krāsu!


Lai idejas īstenojas ar prieku un gandarījumu par paveikto!