Vēstule: Par atbildību pret paša suni

Šajā pirmssvētku laikā daudz tiek runāts par labdarību, labiem darbiem, ziedošanu. Bet, iespējams, visa sākums ir atbildība pret tiem, ar kuriem esam kopā. Tai skaitā arī pret dzīvniekiem. Padomāt par šo tēmu aicina Zanda un Jānis Radziņi. Nupat pie lasītājiem nonākusi sirsnīga pasaku grāmata ar mūzikas disku "Poga – pasaka maziem un lieliem". 

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Mammamuntetiem.lv lasītaji tiek aicināti uzrakstīt – kurai skolas, bērnudārza, pilsētas, ciema bibliotēkai jūs vēlētos uzdāvināt grāmatiņu un CD “Poga – pasaka maziem un lieliem”. Divu sirsnīgāko, gudrāko un pamatotāko vēstuļu autori dāvanā saņems mazās Pogas pasaku. Grāmatiņa tiks uzdāvināta arī Jūsu vēstulē minētajai bibliotēkai. 
Vēstules gaidīsim uz e-pasta adresi redakcija@mammam.lv līdz 12. decembrim

 


Lasi vēl: Atbildība ir prasme domāt un pieņemt lēmumus Jeb par dzīvnieku mīlestību un cilvēkmīlestību + KONKURSS


 

Reklāma
Reklāma

Vēstule no Mammas Zanes un meitiņas Katrīnas
 

Mana meitiņa ir bijusi Zandas un Lotes vadītajā Atbildības stundā Smiltenes bērnudārzā "Pīlādzītis" un viņa (5 gadi) mums vienmēr aizrāda, ja sunim nav bļodiņā ūdens vai nav aplikta kakla siksna ar telefona numuru. Tādiem jābūt atbildīgiem saimniekiem.

Pogas pasaku mēs, ciemojoties Cēsīs, jau esam nopirkuši, bērns jau dzied dziesmu par mazo sunīti. Grāmata ir ļoti labestīga. Mēs interesējāmies, bet Smiltenes pilsētas bibliotēkā tā nav pasūtīta, lai būtu pieejama lasītājiem. Arī Smiltenē nekur tā nav nopērkama. Mēs priecātos, ja abas grāmatiņas nonāktu bibliotēkā un būtu pieejamas lielākam lasītāju lokam.