Atslēgas — droši kā bankā!

Pazaudētas, noklīdušas, mājās vai darbā aizmirstas mājokļa atslēgas ir realitāte, ar ko ir saskāries gandrīz ikviens kaut reizi dzīvē. Tā ir situācija, kas izraisa virkni neērtību un nepatīkamu sajūtu, stresu un pat izmisumu. Risinājuma ātrums ir atkarīgs no vairākiem faktoriem — kādā diennakts laikā esiet nonācis šai situācijā, vai pazaudētājs ir bērns vai pieaugušais, kurš netiek mājoklī. Dienas laikā var izsaukt atslēgu meistaru, uzlauzt slēdzeni, ielikt jaunu. Šāds risinājums nebūs no lētajiem, jo īpaši, ja ārdurvis ir no dzelzs. Katrā ziņā jārēķinās ar summu sākot no 50 eiro plus vēl gaidīšanas laiks un stresa situācija, meklējot ātrāk un lētāk pieejamo meistaru. Nakts vidū, vēlu vakarā vai brīvdienās šāds risinājums būs gandrīz neiespējams. Brauciens pēc atslēgām ar taksometru vai zvans radiniekam, kurš vedīs atslēgu, ir tikpat dārgi un sagādā neērtības gan pašam, gan citiem.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Apsardzes kompānija KOBLENZ DROŠĪBA pirmie Latvijā ir ieviesuši inovatīvu risinājumu šādām situācijām — “Atslēgu banka”. Abonējot šo pakalpojumu, klients nodod apsardzes kompānijai glabāšanā mājokļa rezerves atslēgu. Ja gadījies aizmirst vai nozaudēt atslēgu, pēc klienta zvana un viņa identificēšanas atslēga drošā iepakojuma tiek nogādāta tieši pie mājokļa durvīm un nodota klientam. 

 

 

Tas ir droši

Nosaukums “Atslēgu banka” nozīmē, ka atslēgas tiek glabātas droši kā bankā. Slēdzot līgumu, atslēgu klients pats iepako īpašā drošības iepakojumā, kādu lieto bankas dokumentu un naudas iepakošanai. Drošības iepakojums ir grūti sabojājams, necaurspīdīgs un numurēts. Numerācija ļauj klientam pārliecināties, ka tas ir tieši tas iepakojums, kurā viņš pašrocīgi atslēgu ielicis.

Iepakojums ar atslēgu ikdienā tiek glabāts seifā KOBLENZ DORŠĪBA īpašā glabātuvē, kas aprīkots ar videonovērošanu un citām drošības sistēmām un pieejams ierobežotam personu lokam.

Brīdim, kad klients pasūtīta atslēgu piegādi, mums ir izstrādāta īpaša klienta identifikācijas sistēma.

Iepakojumu ar atslēgām klientam un atpakaļ seifā nogādā nevis kurjers vai nepārbaudīta persona, bet gan sertificēti un uzticami apsardzes darbinieki.

Atslēgas nevienu brīdi nav mūsu rokās — no atslēgas iepakošanas līdz pat atslēgas izlietošanai un iepakošanai atpakaļ, proti, to veic tieši pats klients, un atslēga ir tikai klienta rokās. KOBLENZ DROŠĪBA šādi garantē, ka atslēgas no drošības iepakojuma neatļauti izņemt nav iespējams un ka atslēga nenonāk, ne mūsu darbinieku ne citu personu rokās.

Atslēga tiek piegādāta tikai pie mājokļa durvīm, un nodota personai, kuru varam identificēt ar personu apliecinošu dokumentu.

 

Iepakojums ar atslēgu ikdienā tiek glabāts seifā KOBLENZ DORŠĪBA īpašā glabātuvē, kas aprīkots ar videonovērošanu un citām drošības sistēmām un pieejams ierobežotam personu lokam.

 

Tas ir vienkārši

Pakalpojums paredz iespēju nodot atslēgas arī ģimenes locekļiem, piemēram, dzīvesbiedram, bērniem un citām personām, ko līguma slēdzējs norāda līgumā. Uzņēmums ir paredzējis atšķirīgas atslēgu nodošanas procedūras gadījumiem, ja rezerves atslēga saskaņā ar līguma slēdzēja norādi ir arī vēl kādai trešajai personai, piemēram, auklītei, remonta strādniekam, apkopējai u.c. Šos atšķirīgos apstākļus klients pārrunā ar pakalpojuma sniedzēju pirms līguma slēgšanas.

Pakalpojuma cena ir 15,00 eiro + PVN gadā par vienu atslēgu fiziskai personai un 30,00 eiro + PVN gadā juridiskai personai.

Reklāma
Reklāma

Kaut gan risinājums ir jauns Latvijas tirgum, citās Eiropas valstīs tas jau tiek plaši izmantots. Arī daudzus KOBLENZ DROŠĪBA klientus šis pakalpojums jau ir ieinteresējis, un viņi atzīst, ka šāds risinājums ir drošāks un lētāks par tradicionālajiem rīcības plāniem atslēgu nozaudēšanas gadījumā.

 

Kādēļ tas ir izdevīgi? 

  • Glabāt atslēgu pie mums ir lētāk, nekā saukt atslēdznieku, kurš izurbs slēdzeni un veiks slēdzenes nomaiņu.

  • Tas ir lētāk un ātrāk, nekā braukt pakaļ citam atslēgu komplektam.

  • Tas ir drošāk, nekā glabāt atslēgu pie kaimiņa. Nebūs jāmodina kaimiņu nakts vidū, kā arī kaimiņš var nebūt mājās.

  • Daudz drošāk, nekā nolikt rezerves atslēgu slēpnī pie mājas vai zem tepiķīša.

  • Vairums cilvēku nezina, ka apdrošinātāji neatzīst apdrošināšanas gadījumu par zādzību sekām, ja rezerves atslēga glabājas pie kaimiņa vai citām trešajām personām.

  • Jūs būsiet droši, ka jūs un jūsu bērni nepaliks uz ielas sliktos laika apstākļos.

 

Papildu garantija pakalpojuma drošumam ir apsardzes kompānijas KOBLENZ DROŠĪBA vairāk nekā 20 gadu pieredze apsardzes pakalpojumu jomā, darbinieku profesionalitāte, modernākais tehniskais aprīkojums, speciāli apmācīts personāls un tas, ka KOBLENZ DROŠĪBA izstrādātās procedūras ir saskaņā ar ISO standartiem.

 

Vairāk informācijas par pakalpojumu "Atslēgu Banka" zvanot uz informatīvo tālruni: 8444 vai 286 55500

Ieskaties: 

www.koblenz.lv  

https://www.facebook.com/Koblenz-Dro%C5%A1%C4%ABba-179981795390080/               

https://twitter.com/KoblenzD    

http://www.draugiem.lv/koblenzdrosiba/

Sia Koblenz Drošība                      

Mūkusalas iela 25, Rīga