“DizainaPaklājs.lv” augustā atvērs salonu Teikā

Teikā, Ropažu iela 52/56 interneta salons “DizainaPaklājs.lv” gatavojas augustā atvērt paklāju un aizkaru salonu.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

 

DizainaPaklājs.lv ir mazumtirdzniecības interneta salons, kurš ir atvase no paklāju apkopes servisa “Paklāju Ātrā Palīdzība” un jau šobrīt piedāvā patērētājiem vairāk nekā 4000 paklāju modeļu tieši no ražotāju noliktavām, pārstāvot lielākos paklāju ražotājus, tādus kā “Pierre Cardin” Vācija, “Agnella” Polija, “Royal Hali” Turcija un citus.

 

Foto: “DizainaPaklājs.lv”Showrooms dažādu stilu paklājiem, kuri paredzēti dažādām gaumēm un prasībām.

 

DizainaPaklājs.lv dibināts 2012. gadā un savu darbību paklāju tirdzniecībā iesāka ar 3 paklāju ražotājiem. Šobrīt uzņēmums pārstāv jau 9 lielos ražotājus ne tikai no tuvākās Eiropas.

2015. gada sākumā uzņēmums noslēdza līgumu ar aizkaru, pledu un gultu pārklāju ražotāju, kas paplašina salona piedāvājumu klāstu un dod iespēju, visu atrast vienuviet.

 

 

Foto: “DizainaPaklājs.lv” Palielinoties preču klāstam un dažādībai, nolemts atvērt interjera galveno tekstila izstrādājumu salonu.

Reklāma
Reklāma

 

Salons darbības principu negrasās reorganizēt, jo 70% pasūtījumu tiek apstrādāti attālināti. Patērētājiem ir ļoti ērti pasūtījumus veikt interneta salonā, neizejot no mājas, atrodoties darba vietā vai braucot sabiedriskajā transportā izmantojot viedtālruni un sagaidīt paklāju mājās vai ierastiem tam pakaļ uz noliktavu.

Bet nav noslēpums, ka ir arī daudz cilvēku, kuri vēlas preci pirms iegādes pataustīt, apskatīt dzīvē un ar sajūtu izvēlēties sev interesējošo. Šim mērķim ir domāts Salons Teikas rajonā.

Salonā paredzēts tirgot paklājus, aizkarus,pledus un gultas pārklājus no vadošajiem ražotājiem.

Kas attiecas uz Salonu-Noliktavu Iļģuciemā, jau visiem ierastajā adresē Cementa ielā 12, tad šeit viss paliek nemainīgs un visiem interesentiem būs iespēja apskatīt kolekciju paklāju paraugus.

Klientu ērtībai būs izvēles iespēja, kurā no abām adresēm izņemt savu jauno paklāju.


Piekļūšana solanam būs viegla, pateicoties Brīvības ielas tiešai klātesamībai. Daudz vietas ērtai auto novietošanai.

Sekojiet jaunumiem mūsu interneta veikalā www.DizainaPaklajs.lv un sociālajos tīklos par precīziem salona atvēršanas datumiem un laikiem.

https://www.facebook.com/Dizainapaklajs

http://www.draugiem.lv/dizainapaklajs.lv/