Notiks bezmaksas dekupāžas meistarklases pie franču eksperta

Vēlies piešķirt jaunu izskatu novecojušām mēbelēm vai padarīt interesantāku kādu garlaicīgu dizaina priekšmetu? Tad dekupāža būs īstā metode, kā papildināt interjeru un ne tikai ar unikāliem, paša radītiem priekšmetiem.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

 

 Dekupāžas tehnikā var apdarināt praktiski jebko – stiklu, kartonu, plastikātu, porcelānu, koku, keramiku, metālu un pat audumu. Dekupāžas tehnika ir lieliska, jo nav jāmāk zīmēt un process nav neatgriezenisks. Darba gaitā iespējams izveidot kompozīciju, kāda šķiet vispiemērotākā katram priekšmetam.

Ja vēlies izmēģināt dekupāžas tehniku, tad aicinām uz bezmaksas meistarklasēm, kuras vadīs Decopatch pārstāve Nathalie Martin no Francijas:

10. jūlijā no plkst. 16:00 līdz 19:00 t/c SPICE grāmatnīcā JĀNIS ROZE;

11. jūlijā no plkst. 11:00 līdz 16:00 Kalnciema ielas tirdziņā.

Tiks nodrošināts tulkojums latviešu valodā un visi nepieciešamie materiāli meistarklašu dalībniekiem.

Reklāma
Reklāma

 

Decopatch ir franču zīmols, kas piedāvā augstas kvalitātes dekupāžas materiālus, ar kuriem dekupēt pēc jaunākajām un modernākajām metodēm. Decopatch papīri - vairs nav jāizmanto salvetes, bet gan augstas kvalitātes ļoti izturīgu dekupāžas papīru ar skaistiem dizainiem, kuri ir savstarpēji saskanīgi un kombinējami.

Paperpatch līme un Aquapro laka – rada caurspīdīgu un ūdensizsturīgu klājumu, kas padara krāsas spilgtākas un rada krāsotas virsmas efektu.

Papjē-mašē figūras – vāzes, trauki, kastītes, maskas, burti u.c. figūras, kuras iespējams apdarināt dekupāžas tehnikā.