Atbrīvošanās no krāmiem atjaunos enerģiju un attīrīs prātu. Dziednieka padomi

Lai radītu mājās tīrāku un dzīvespriecīgāku vibrāciju, nepieciešams aizslaucīt negatīvo, sastāvējušos enerģiju. Tādējādi tiks iekustināta katra cilvēka personiskā enerģija, tā attīrīs prātu un vairos spēku. Jāsāk ar mājas atbrīvošanu no nevajadzīgām lietām jeb krāmiem, iesaka dziednieki.

Nežēlojot, izmet no mājas visu, kas tev traucē, nepatīk un rada sliktas sajūtas.  Tā tu vairosi savu enerģētisko lauku!

FOTO: Shutterstock.com

Nežēlojot, izmet no mājas visu, kas tev traucē, nepatīk un rada sliktas sajūtas. Tā tu vairosi savu enerģētisko lauku!

 

Krāmus - ārā!

Neatkarīgi no tā, cik ieži tu par to apzināti domā, tev ir saikne ar visu, kas tev pieder. Kādas domas, jūtas, atmiņas vai pienākumi tev saistās ar itin visu, citādi tu to nemaz neuzskatītu par savu. Var iztēloties, ka šai vienotajā enerģijas jūrā, ko dēvējam par esamību, tavas attiecības ar katru lietu ir kā enerģētiskas saites. ja tev patīk kāda lieta, tu to izmanto vai tā tev ir nepieciešama, par šo saiti tev tiek nosūtīta pozitīva enerģija. Savukārt, ja tev kaut kas nepatīk, nav vajadzīgs vai tu to neizmanto, šī lieta vai nu noņem tev enerģiju, vai arī raida tavā virzienā negatīvu enerģiju. 

 

Un tagad iedomājies, cik spēka patērē, krāmējoties pa skapi, kas ir pilns ar tev nepatīkamām drēbēm, vai arī slaukot putekļus no neglītās porcelāna figūras, ko tev atdāvinājuši kādi attāli radinieki! Tādējādi top skaidrs, ka katrs krāms, kas tev pieder, būtībā "nosūc" tavu enerģiju. Ņemot vērā, cik daudz lietu ir tavā īpašumā, laika gaitā šī itin būtiskā enerģijas noplūde kaitē tavam dzīvespriekam un vispārējai labklājībai.

 

Atbrīvojoties no krāmiem, tu iztīri ne tikai savu māju, bet arī savu dzīvi. 

 

Turklāt šādi tu iekustini un pozitīvi noskaņo smalko sfēru vibrācijas, padarot šo vidi netīkamu nevēlamiem apstākļiem, drūmām izjūtām, nesaskaņām mājās un vispārējām negatīvām emocijām. Tava māja piepildās ar laimi, un tavi turpmākie enerģētiskie pūliņi kļūst pamatotāki, dabiskāki un iedarbīgāki. 

 

Tādēļ izrevidē savus plauktus un skapjus, daudzos nodalījumus automašīnā, bēniņus, pagrabu, īrēto noliktavu un pārējās vietas, kur varētu krāties lietas, kas tev nepatīk, nav vajadzīgas un ko tu nelieto. Nežēlo laiku, pat ja šī nodarbe ilgtu nedēļu, mēnesi vai gadu. Ja esi nolēmis sākt kaut vai ar vienas atvilktnes vai skapja sakārtošanu, maz pamazām turpinot, tu tuvosies mērķim.

 

Svarīgi! Darbojoties ar krāmiem, turi tuvumā svaiga ūdens glāzi un dzer, dzer un vēlreiz - dzer! Izmetot krāmus, tu iztramdīsi un atbrīvosi no enerģētiskajām indēm savu miesu, prātu un emocijas, un ūdens ne tikai veselīgi remdē slāpes, bet arī palīdz šajā procesā. 

Reklāma
Reklāma

 

Saraksts, pēc kura ieteicams vadīties, revidējot mājlietas jeb ko ieteicams izmest

Papīrs - vecas receptes, vecas pilnvaras un citi nevajadzīgi dokumenti, reklāmas sūtījumi, vecas pastkartes un mīlestības vēstules.

Apģērbs - tas, kas neder, kas nepatīk, kas nepiestāv un tevi neizdaiļo, ko vispār nevalkā, drēbes, kurām nepieciešams remonts, taču tu zini, ka nekad tās nesalabosi.

Grāmatas - jebkura grāmata, ko tu vairs nekad neatvērsi.

Rotājumi - jebkurš rotājums, kas tevi īsti neiepriecina, jebkas, kas atspoguļo stāvokli vai sajūtas, kādas nevēlies pieredzēt, kaltēti un mākslīgi ziedi vai augi, kas izskatās noguruši, noputējuši, trausli vai novītuši.

Mēbeles - tas, kas neiederas tavā mājā, gulta, dīvāns vai pusdienu galds, kas tev bijis ar agrāko partneri, viss, kas tev nepatīk, lietas, kas ir bīstamas, neērtas vai sagādā problēmas.

Dāvanas - lietas, ko paturi vainas vai pienākuma pēc.

Pārtika - viss, ko tu neēdīsi tuvākajā laikā vai vispār nekad.

Krāmi automašīnā - atkritumi un viss, kas neattiecas uz mašīnas lietām.

Salauztas lietas - salauztas lietas, ko nevēlies vai nevari salabot, izņemot tās, kas joprojām ir noderīgas un tev patiešām nav iebildumu, ka tās ir nedaudz bojātas.

Lietas, ar kurām saistās negatīvas emocijas - dāvinātas un atdotas lietas no cilvēkiem, ar kuriem tevi saista nepatīkamas atmiņas, viss, kas tev atgādina negatīvu situāciju vai dzīves posmu.

 

 

Avots: J.A.Plaudis, E.Ozola "Dziedniecības gadagrāmata 2014" (Jumava).