Padomi, kā sagatavot savu garderobi pavasarim

Pavisam drīz jau klāt būs pavasaris, kas nozīmē to, ka biezās ziemas jakas un džemperi būs jānoliek skapja tālākajos plauktos. Pat, ja liekas, ka pavasaris nemaz tik drīz vēl nebūs, pavasara garderobes sagatavošanu nevajadzētu atlikt uz pēdējo brīdi.
Tuvojas pavasaris ar jaunām vēsmām.

FOTO: Publicitātes foto

Tuvojas pavasaris ar jaunām vēsmām.

Bieži vien cilvēkiem garderobes sagatavošana jaunajai sezonai asociējas ar jauna apģērba iegādāšanos. Tomēr jauna apģērba iegādāšanās un ievietošana jau tā pilnajā drēbju skapī, varētu būt diezgan liela kļūda. Šādā veidā Jūs varat saskarties ar situāciju, kad drēbju skapis būs pārpildīts un daudzas drēbes netiks uzvilktas pat vienu reizi. Šādās situācijās visbiežāk nonāk tieši sievietes. 

 

Tāpēc, lai izvairītos no pārpildīta drēbju skapja, jāiemācās to gudri sakārtot un piepildīt. Vispareizāk būtu izšķirot savas jau esošās drēbes, un, ja kāds apģērba gabals trūkst, tad tikai tad doties uz veikalu un to iegādāties. Raksta turpinājumā atradīsiet vērtīgus padomus, kā sagatavot savu garderobi jaunajai pavasara sezonai.

 

Atbrīvošanās no apģērba, kas vairs neder

Bieži vien cilvēkiem ir grūti atvadīties no kādiem apģērba gabaliem, pat, ja tie vairs neder. Ja kāds apģērba gabals ir palicis par mazu, tad vienmēr prātā nāk doma, ka gadījumā, ja tiks zaudēts kāds liekais kilograms, tad šo apģērbu atkal varēs vilkt. Tomēr šī ir viena no lielākajām kļūdām, ko cilvēki pieļauj, it īpaši sievietes. 

 

Visus apģērba gabalus, kas palikuši par mazu, vajadzētu ņemt laukā no sava drēbju skapja. Šos apģērbus varat atdot kādam pazīstamam cilvēkam, ziedot labdarībai vai arī nodot otrreizējai pārstrādei. Lai vieglāk būtu saprast, kuri apģērba gabali ir palikuši par mazu, droši sarīkojiet savās mājās nelielu modes skati. Uzvelciet visus apģērbus, kas Jums šķiet, ka varētu vairs nederēt. Šādā veidā būsiet pilnībā pārliecināts, ka no konkrētā apģērba gabala nepieciešams atvadīties.   

 

 

Atbrīvošanās no apģērba, kas vairs nepiestāv

Nereti cilvēki savā īpašumā iegādājas apģērbu, kas pašiem nemaz nepiestāv. Iespējams, ka veikalā uz manekena šis apģērbs ir izskatījies satriecoši, bet uzvelkot pašam mugurā, tas neizskatās tik labi. Lai cik ļoti Jums pašam patiktu šis apģērbs, to nevajadzētu iegādāties, ja tas Jums nepiestāv. 

 

Gadījumā, ja tomēr iegādāsieties šo apģērbu, tad pastāv ļoti liela iespējamība, ka to nenēsāsiet bieži vai arī neuzvilksiet pat vienu reizi. Tāpēc ir svarīgi izvēlēties apģērbu, kas Jums piestāv. Ja māc šaubas, tad vienmēr var pajautāt viedokli kādam draugam.

Reklāma
Reklāma

 

Ja Jūsu skapī ir vairāki apģērba gabali, kas Jums patiešām nepiestāv, tad arī šādu apģērbu vajadzētu atdot kādam citam vai arī nodot otrreizējai pārstrādei. Nav jēgas, ka šāds apģērbs vienkārši stāv Jūsu drēbju skapī un aizņem lieku vietu.   

 

Iedvesmas meklēšana

Kad ir izšķirota visa sava esošā pavasara garderobe, ir laiks meklēt jaunu iedvesmu, kā to atsvaidzināt. Kā jau zināms, tad dažādi modes nami katru sezonu nāk klajā ar jaunām modes tendencēm un piedāvā cilvēkiem arvien jaunus apģērbus. Lai smeltos idejas savai jaunajai pavasara garderobei, sekojiet līdzi šiem modes namiem, tādējādi Jūs uzzināsiet, kādā veidā varat papildināt savu skapja saturu. 

 

Lai būtu vienkāršāk atrast papildinājumu savai garderobei, nepieciešams noskaidrot savas figūras tipu. Šādā veidā Jūs uzreiz sapratīsiet, kāda veida un piegriezuma apģērbs Jums nepieciešams. Tāpat varat skatīties kā ģērbjas kāda no Jūsu iemīļotām slavenībām. Sabiedrībā pazīstami cilvēki bieži vien kalpo kā iedvesmas avots. Lai iedvesmotos pēc iespējas vairāk, idejas varat meklēt arī internetā, piemēram, vietnē Instagram.

 

 

Apģērba iegādāšanās internetā

Kad garderobē ir veikta revīzija un ir iegūtas jaunas idejas, ir laiks doties uz veikalu pēc jauniem apģērba gabaliem. Protams, jāpatur prātā, ka ir jāiegādājas tikai paši nepieciešamākie apģērba gabali. Ja nevēlaties ilgu laiku pavadīt veikalos, tad droši varat iegādāties sev apģērbu arī internetā. 

 

Mūsdienās iepirkšanās internetā ir kļuvusi ļoti vienkārša un ērta. Turklāt internetā pieejams ļoti plašs apģērbu klāsts. Piemēram, interneta veikalā 220.lv atradīsiet visu nepieciešamo savai pavasara garderobei. Pavasarī noteikti noderēs tādi sieviešu apģērba gabali un apavi kā:

 

  • Mētelis vai ādas jakas – tā kā pavasaris vēl ir diezgan dzestrs, lieliski noderēs vēju un ūdeni necaurlaidīgas ādas jakas sievietēm. Siltākās un sausākās dienās mugurā lieliski izskatīsies pavasara mēteļi.
  • Kleitas ar ziedu motīviem – pavasaris ir laiks, kad ikviena sieviete vēlas ģērbties nedaudz košāk. Dažādas kleitas ar skaistiem ziedu motīviem lieliski atsvaidzinās pavasara garderobi. Tāpat šīs kleitas noderēs arī vasaras sezonā.
  • Džinsi – šķiet, ka bez šī apģērba gabala nav iedomājama nevienas sezonas garderobe. Vienmēr pārbaudiet, vai Jūsu garderobē ir ērti džinsi, ko vilkt dažādās dzīves situācijās.
  • Ērtas kurpes – pavasarī bieži vien ir vēlme vairāk pārvietoties ar kājām. Lai došanās uz darbu vai parastas pastaigas sagādātu pēc iespējas vairāk prieka, ir svarīgi izvēlēties ērtas sieviešu kurpes. Kurpes interneta veikalā 220.lv atradīsiet ļoti plašā klāstā par pievilcīgām cenām.

 

Lai košs un skaists pavasaris!