Ziemas prieku baudīšana: kādas preces nepieciešamas bērniem?

Ziema mums šogad sniedz plašas iespējas daudzveidīgi atpūsties brīvā dabā, tomēr ģimenes, kurās ir mazi bērni, visbiežāk ziemas priekus bauda sniegotā kalnā. Sen zināms, ka bērniem nepatīk vienveidība, tādēļ dodoties uz kalniņu, der paņemt līdzi dažādus sniega slīdņus.
Piepūšamās ragavas ir aprīkotas ar rokturiem, lai būtu viegli noturēties, tomēr traucoties no augstāka kalna, tās var kļūt grūti kontrolējams.

FOTO: Publicitātes foto

Piepūšamās ragavas ir aprīkotas ar rokturiem, lai būtu viegli noturēties, tomēr traucoties no augstāka kalna, tās var kļūt grūti kontrolējams.

Lielākiem bērniem patīk vizināties ar sniega kamerām, bet mazākajiem tie var būt paliktņi vai plastmasas ragaviņas. Vēl der padomāt par sniega lāpstu, lai bērns varētu veikt arī citas aktivitātes, piemēram, rakt tuneli vai celt cietoksni.

 

Galvenais – vienmēr atcerēties par drošību, kas ir īpaši svarīgi, ja uz kalna ir daudz cilvēku. Iegādājoties inventāru ziemas prieku baudīšanai, nedrīkst aizmirst arī par drošības ķiveri bērnam, der padomāt arī par aizsargbrillēm. 

 

Ragavas un slīdņi

Piepūšamās ragavas ir izgatavotas no PVC materiāla un bieži vien izskatās kā lielas piepūšamās kameras. Cenas ziņā tās ir lētākas kā sniega kameras, bet to materiāls ir neizturīgs pret triecieniem, to var ātri uzdurt uz zariem un saplēst. Ar šāda tipa ragavām būs grūti braukt pa mežā izveidotām trasēm, kur ir zari un citi asumi. 

 

Piepūšamās ragavas ir aprīkotas ar rokturiem, lai būtu viegli noturēties, tomēr traucoties no augstāka kalna, tās var kļūt grūti kontrolējams. Katrā ziņā jautrība un adrenalīns ir nodrošināti. 

 

Piepūšamās sniega kameras (jeb sniega pūšļi) tiek izgatavotas no izturīgākiem materiāliem un cenas ziņā, protams, ir dārgākas. Materiāls un rokturi brauciena laikā ļauj vienmērīgāk manevrēt, kas ir lielāks drošības garants. 

 

Izvēloties kādu no šiem slīdņu veidiem, nepieciešams izvērtēt izmēru. Lielākā slīdnī varēs braukt divi cilvēki, piemēram, kāds no vecākiem kopā ar bērnu, bet mazākā, protams, tikai viens. Izvērtējiet arī ražotāja norādīto rekomendējamo svaru un vecuma atbilstību.

 

Ragavas ar stūri bērnu vidū arī ir ļoti iecienīts braucamrīks. Pirms braukšanas no kalna bērnam vajadzētu iemācīt tās pareizi stūrēt, kā arī bremzēt, lai bērns negūtu traumas. Šādas ragavas ir ļoti noderīgas arī dodoties garākās pastaigās, lai tajā brīdī, kad bērns ir piekusis, viņš varētu iesēsties ragavās un pastaiga varētu turpināties.

 

Viss ziemas prieku baudīšanai interneta veikalā 220.lv! 

Interneta veikalā 220.lv ir pieejamas dažādas preces bērniem ziemas prieku baudīšanai. Tie ir dažādu formu plastmasas slidināšanās paliktņi, kas lieliski slīd pa sniegu, padarot šo izklaidi interesantu un aizraujošu.

 

Tās ir arī ragavas – gan koka, gan plastmasas. Braukšanai no kalna labākas būs plastmasas ragavas, taču izturīgākas noteikti ir koka ragaviņas, tādēļ jāizvērtē materiāls, no kā tās izgatavotas, un izmatošanas mērķi. Dodoties uz bērnudārzu labāk tomēr izvēlēties koka ragaviņas. 

 

Veikalā atradīsiet arī bērnam piemērotus sniega dēļus un snovborda dēļus, kā arī slēpes un tām nepieciešamo aprīkojumu. 

 

Nedrīkst aizmirst arī par mazajiem slidotājiem un hokejistiem. Ja netālu no mājas ir dīķis vai slidotava, atliek tikai sagādāt slidas, hokeja nūju un ripu, lai īstā jautrība varētu sākties. Iegādājoties slidas bērnam internetā, ieteicams izvēlēties tādas, kas ir par vienu izmēru lielākas par bērna pēdu. Labāk, lai bērns uzvelk siltākas zeķes, nevis slidu zābaks saspiež kāju un bērnam ātri kļūst auksti.

 

Lai kādus ziemas priekus Jūs izvēlētos, visu nepieciešamo aprīkojumu atradīsiet interneta veikalā 220.lv. Pavadiet vairāk laika kopā ar bērniem brīvā dabā un izbaudiet kopā būšanas mirkļus! Interneta veikals 220.lv vēl aktīvi, jautri un interesanti pavadīt ziemu, lai pavasari sagaidītu labā fiziskā formā!