Kāpēc izvēlēties JBL austiņas un tumbas?

Meklējot piemērotākās austiņas vai tumbas, internetā var atrast dažādu zīmolu ražojumus.
JBL radītās preces izceļas ar unikālām īpašībām un kvalitāti.

FOTO: Publicitātes foto

JBL radītās preces izceļas ar unikālām īpašībām un kvalitāti.

Šoreiz iepazīstināsim ar amerikāņu audio elektronikas uzņēmuma JBL radītajām austiņām un tumbām. Uzņēmums pazīstams ar to, ka ražo gan audio iekārtas mājas lietošanai, gan profesionālās iekārtas ierakstu studijām, koncertu apskaņošanai un pat kinoteātriem. JBL radītās preces izceļas ar unikālām īpašībām un kvalitāti. Arī pie mums populāras ir kļuvušas JBL bezvadu austiņas un tumbiņas. 
 

JBL austiņas

Zīmola piedāvājumā ir gan austiņas ar vadu, gan bezvadu austiņas. Ja tās nepieciešams izmantot reti, tad ieteicams izvēlēties austiņas ar vadu, kas cenas ziņā būs salīdzinoši lētākas par bezvadu austiņām. Taču, ja ierīci gribas izmantot ikdienā, tad jāizvēlas bezvadu austiņas. Tās ir ērtas, nav jāuztraucas par vadiem, ir arī stilīgas un vieglas. Lielākā daļa modeļu ir aprīkotas ar mikrofoniem, lai bez liekām problēmām var atbildēt uz telefona zvaniem. Lai iegādātos savām vajadzībām piemērotas austiņas, vispirms ir jāizvērtē to izmantošanas mērķis. 

 

Vispirms jau austiņu tips:

  • Over-ear ir austiņas ar stīpiņu, kas apņem galvu
  • In-ear ir ausī ieliekamās austiņas, ko ērti lietot ikdienas gaitās. Ir jāraugās, lai tās ērti varētu ievietot ausī, lai tās neizkristu vai neradītu sāpes, ja tiek lietotas ilgāku laiku
  • Ūdensizturīgas austiņas
  • Austiņas ar mikrofonu, kuru atšķirības ir mikrofona izvietojumā un savienojumā. Izvēloties modeli, izvērtējiet, vai mikrofons būs iebūvēts austiņu korpusā, izvietots uz austiņu vada vai piestiprināts kā ārējais mikrofons.
     

Izvērtējiet, kādēļ Jums austiņas ir nepieciešamas – ikdienas lietošanai, darbam, mūzikas baudīšanai, sportojot vai garām pastaigām. Bet varbūt austiņas ir nepieciešamas trokšņu slāpēšanai? Tad labāk izvēlēties austiņas ar aktīvo trokšņu slāpēšanu.

 

Interneta veikala 220.lv jaunumos atradīsiet arī “JBL Endurance Sprint” ergonomiskās bezvadu austiņas ar ātro uzlādi, kas ir gan ūdensizturīgas, gan aprīkotas ar FlexiSoft ausu uzgaļiem un TwistLock tehnoloģiju. Austiņu klausīšanās standarta laiks ir 8 stundas, ko nodrošina Speed Charge akumulators. Austiņas ir aprīkotas ar ērtu vadības kontroli, kas ļauj ātri pārslēgties starp dziesmām un atbildēt uz zvaniem, kā arī regulēt skaļumu. Drošu un ērtu uzglabāšanas risinājumu nodrošina magnētiskie āķi, ar kuriem tās var piestiprināt pie drēbēm vai somas. 
 

Tas ir tikai viens no modeļiem, kas piemērots dažādu lietotāju vēlmēm. Mūsu piedāvājumā atradīsiet dažādu modeļu JBL austiņas, izpētiet preces specifikāciju, izvērtējiet sev tīkamo dizainu un tad jau iegāde neradīs problēmas.

 

JBL tumbas

Uzņēmums ir padomājis arī par ierīcēm mūzikas atskaņošanai dažādos svētkos un ballītēs. Pie mums atradīsiet tumbiņas, kam ir dažādas funkcijas, izmērs un arī cena. Priekšrocības: lieliska skaņa, nav ierobežojošu vadu, ir tikai jāieslēdz Bluetooth savā mobilajā telefonā, lai skanētu izvēlētā melodija. JBL tumbas var būt arī ūdensizturīgas, tādēļ izvēloties šādu modeli, nebūs jāuztraucas par ierīces samirkšanu. Lai uzzinātu, cik daudz akumulatora enerģijas ir atlicis, LED statusa indikators uz skaļruņa korpusa par to informē.

 

Interneta veikala 220.lv piedāvājumā atradīsiet arī korpusa cieto vāciņu, kas piemērots JBL Pulse 3 modelim.
 

Protams, nevar noniecināt citu zīmolu austiņas un tumbas, tomēr, ja meklējat inovatīvus variantus, tad izvēlieties JBL zīmola modeļus. Ienāciet mūsu mājaslapā www.220.lv, izvēlieties austiņas vai tumbiņas un lietojiet tās gan ikdienā, gan svētkos!

 

Veiksmīgus pirkumus!