Bezvadu austiņu sniegtās iespējas

Bezvadu austiņas viennozīmīgi var uzskatīt par vieniem no ērtāk lietojamajiem dažādu viedierīču aksesuāriem. Tās ne tikai nodrošina ļoti ērtu veidu, kā klausīties mūziku, bet arī veikt sarunas pa telefonu. Varētu teikt, ka bezvadu austiņas kalpo arī kā stila elements, jo arvien vairāk cilvēku tās izvēlas nēsāt ikdienā gan uz ielas, gan sabiedriskajā transportā, kā arī atrodoties mājās. Tomēr bezvadu austiņas sniedz arī daudzas citas funkcijas, ko vērts zināt, lai austiņas varētu izmantot pilnvērtīgi.
Bezvadu austiņas iespējams savienot ar divām ierīcēm vienlaicīgi, piemēram, telefonu un datoru.

FOTO: Publicitātes foto

Bezvadu austiņas iespējams savienot ar divām ierīcēm vienlaicīgi, piemēram, telefonu un datoru.

Bezvadu austiņas mikrofona vietā

Tiek uzskatīts, ka cilvēki lielākoties austiņas izmanto, lai varētu klausīties mūziku vai arī veikt telefona zvanus. Bet ir daļa cilvēku, kas ir aizmirsuši vai arī vispār nezina, ka bezvadu austiņas spēj kalpot kā mikrofons. Bezvadu austiņas ir lieliski piemērotas tam, lai tiktu pārraidīta zvanītāja balss zvana saņēmējam. 

 

 Bezvadu austiņas ļoti noderēs situācijās, ja būs nepieciešams veikt balss zvanus vai arī pēkšņi vajadzēs mikrofonu, lai uzrunātu lielāku skaitu cilvēku kādas videokonferences laikā. 


Austiņas tiek izmantotas ne tikai mājās, bet arī uz ielas, kur ir diezgan liels troksnis, it sevišķi lielajās pilsētās. Šādas austiņas nodrošina tīras skaņas kvalitāti, līdz ar to zvanītājs minimāli dzird apkārt esošo troksni. Tāpat šādas austiņas ļoti noderēs situācijās, ja būs nepieciešams veikt balss zvanus vai arī pēkšņi vajadzēs mikrofonu, lai uzrunātu lielāku skaitu cilvēku kādas videokonferences laikā. 


Mūsdienās ir pieejamas dažādu ražotāju bezvadu austiņas, piemēram, Apple austiņas, Samsung austiņas, kā arī daudzas citas. Tas, kuram ražotājam dot priekšroku, lielākoties ir gaumes jautājums - kādam labāk patīk Samsung austiņas, citi izvēlas Apple zīmolu. Vissvarīgāk tomēr pievērst uzmanību konkrētā austiņu modeļa specifikācijai. 


Labāk kā ausu aizbāžņi

Cilvēki bieži vien lieto austiņas, lai atslēgtos no apkārt valdošā trokšņa. Daudzi cilvēki uzskata, ka lietojot austiņas, labāk spēj koncentrēties kādam konkrētam darbam. Iemīļotās mūzikas klausīšanās var būt lielisks veids kā atslēgties, tomēr ne uz visu dienu. 

 

Nereti ir tā, ka šī mūzika ar laiku tāpat kļūst traucējoša, tāpēc nepieciešams pilnīgs miers un klusums. Šādiem gadījumiem, protams, noderēs arī ausu aizbāžņi, taču, esot vienā telpā kopā ar citiem cilvēkiem, ausu aizbāžņu lietošana var būt visai neērts risinājums. Šādās situācijās noteikti var lietot austiņas, kas nav nemaz ieslēgtas. Tās tāpat lieliski spēs absorbēt troksni, un Jūs bez problēmām varēsiet pievērsties savu darbu veikšanai.

 

Bezvadu austiņas iespējams savienot ar divām ierīcēm vienlaicīgi, piemēram, telefonu un datoru. 

 

Savienošanās ar vairākām ierīcēm

Iespējams, ka liela daļa cilvēku nemaz nezina, ka bezvadu austiņas iespējams savienot ar vairākām ierīcēm vienlaikus. Līdz šim cilvēki lielākoties ir savienojuši parastās austiņas ar mobilo telefonu un tikai šādā veidā tās lietojuši. 

Reklāma
Reklāma

 

Nereti ir bijušas situācijas, kad cilvēks dodas uz darbu un pa ceļam klausās mūziku telefonā. Nonākot darbā un apsēžoties pie datora, mūzika pārtrauc skanēt, līdz ar to nākas ķerties klāt pie austiņu savienošanas ar datoru, kas var prasīt laiku. Lai nekas šāds neatkārtotos, der zināt, ka bezvadu austiņas iespējams savienot ar divām ierīcēm vienlaicīgi, piemēram, telefonu un datoru. 

 

Mobilajā tālrunī iespējams lejupielādēt lietotni Smart Compact Detection, ar kuras palīdzību tiks veikts tests, kā rezultātā uzzināsiet vai konkrētās austiņas Jums ir piemērotas, un vai tās ir pareizi ievietotas ausīs. 


 

Vai konkrētās austiņas labi ieguļ ausīs?

Lietojot jebkuras austiņas, ir ļoti svarīgi, lai tās perfekti iegultu ausīs, tādējādi būtu komfortabla to nēsāšana. Tomēr ir diezgan daudzi cilvēki, kuri apgalvo, ka arī bezvadu austiņas rada diskomfortu, it īpaši, ja tās ausīs atrodas ilgāku laiku. Iemesli tam var būt dažādi, taču visizplatītākais ir nepiemērotu austiņu uzgaļu izmantošana. 

 

Mēdz gadīties, ka austiņu gumijas uzgaļi ir nepiemēroti konkrētā cilvēka ausu formai. Šos uzgaļus ir ļoti viegli nomainīt. Tomēr pastāv viena vienkārša iespēja, kā pavisam ātri pārliecināties, vai austiņas Jums būs piemērotas. Mobilajā tālrunī iespējams lejupielādēt lietotni Smart Compact Detection, ar kuras palīdzību tiks veikts tests, kā rezultātā uzzināsiet vai konkrētās austiņas Jums ir piemērotas, un vai tās ir pareizi ievietotas ausīs. 


Nepieciešamības gadījumā lietotne parādīs, vai austiņu uzgaļi ir jānomaina uz mazākiem vai lielākiem. Kad uzgaļi nomainīti, tad ieteicams veikt šo testu vēlreiz, lai pārliecinātos, ka šoreiz viss būs kārtībā. 

 

Reversās uzlādes iespējas

Bieži vien rodas situācijas, kad austiņu baterija izlādējas visnepiemērotākajā brīdī, līdz ar to nav iespējams tās uzlādēt, jo tuvumā nav ne datora, ne planšetes. Tomēr pastāv iespēja austiņas uzlādēt, ja Jums ir kāds no jaunāko modeļu viedtālruņiem. Šie viedtālruņi nodrošina reverso uzlādes iespēju. Tas nozīmē, ka Jums tālrunī ir jāieslēdz reversās uzlādes funkcija un jānovieto austiņu uzlādes kastīte un tālruņa aizmugures, tādējādi varēs sākties uzlādes process. 


Protams, vispirms nepieciešams pārliecināties vai tālruņa baterija ir pietiekami pilna, pretējā gadījumā tā izlādēsies, un no šī procesa nebūs nekādas jēgas. Jāsaka gan, ka bezvadu austiņu baterija darbojas ļoti ilgi, tāpēc izmantot reverso uzlādes iespēju Jums nenāksies visai bieži. 


Apple un Sony bezvadu austiņas, kā arī citi kvalitatīvi risinājumi pieejami internetā. Tā ir iespēja ietaupīt gan laiku, gan līdzekļus, jo plašais piedāvājums ļaus izvēlēties piemērotāko risinājumu ātri un vienkārši!