5 lieliski ieteikumi, kā izvēlēties viedpulksteni bērnam

Jaunākās tehnoloģijas pēdējo gadu laikā arvien biežāk ienāk arī mūsu atvašu aizrautīgajos dzīves režīmos, tāpēc daudzi vecāki arvien vairāk interesējas par dažnedažādu viedierīču iespējām un to pienesumu bērnu ikdienai.
Košas krāsas, spilgti dizaini, uzmanību piesaistošas siksniņas – tie ir faktori, kas vistiešākajā veidā uzrunās bērna emocijas, pulksteni nēsājot ikdienā.

FOTO: Publicitātes foto

Košas krāsas, spilgti dizaini, uzmanību piesaistošas siksniņas – tie ir faktori, kas vistiešākajā veidā uzrunās bērna emocijas, pulksteni nēsājot ikdienā.

 

Viena no ierīcēm, ko daudzi vecāki jau ir paspējuši atzīt par labu un lietderīgu esam, ir  daudzfunkcionālie viedpulksteņi, kas nereti spēj pilnvērtīgi aizstāt pat mobilos telefonus. Taču, kā izvēlēties viedpulksteni bērnam un kam noteikti jāpievērš uzmanība sarežģītajā izvēles procesā? Jūs esat nonācis pareizajā vietā, lai rastu īstās atbildes uz jautājumiem!

 

Noskaidrojiet atvases vēlmes attiecība uz pulksteņa dizainu

Pirmā lietā, ko vajadzētu ņemt vērā ikvienam viedpulksteņa kārotāja vecākam ir sekojoša - bērni mīl ar acīm. Košas krāsas, spilgti dizaini, uzmanību piesaistošas siksniņas – tie ir faktori, kas vistiešākajā veidā uzrunās bērna emocijas, pulksteni nēsājot ikdienā. 


Lai gan pulksteņa ārējais izskats nav pats noteicošākais faktors ideālās ierīces piemeklēšanā, būtu ieteicams atturēties no šķietami garlaicīgām krāsu paletēm, to skaitā visiem tumšajiem un pārlieku bālajiem toņiem. Tā vietā būtu vēlams dot priekšroku neonam vai citām, salīdzinoši piesātinātākām krāsām. Jo košāk, jo labāk!

 

Rūpīgi apskatiet ierīces piedāvāto funkciju klāstu

Kad ierīces vizuālā noformējuma vēlmes ir skaidras, laiks ķerties pie svarīgākiem uzdevumiem to skaitā viedpulkstenī iekļauto funkciju izvērtēšanas. Šajā posmā galveno lomu pavisam noteikti ieņem vecāki. Rūpīgi izsveriet, kas ir tās funkcijas, kas spēs lietderīgi kalpot kā Jūsu, tā arī bērna interesēm. 


Pirms galīgā lēmuma pieņemšanas, pārliecinieties, ka izvēlētais viedpulkstenis ir aprīkots ar zemāk uzskaitītajiem elementiem:

  • Divvirziena zvanu funkciju , kas iespējos sazināšanos abos virzienos, proti, Jūs varēsiet bez problēmām sazvanīt bērnu, kā arī viņš Jūs;
  • GPS raidītāju, kas asistēs Jūs bērna reāllaika atrašanās vietas noskaidrošanā, tādējādi pārliecinoties, ka atvase nav novirzījusies no tai paredzētā maršruta;
  • Palīdzības pogu, kas signalizēs par bērna iekļūšanu nepatikšanās nosūtot paziņojumu uz savlaicīgi iestatītajiem ārkārtas numuriem.

 

 

Pievērsiet uzmanību dažādiem svarīgiem papildelementiem

Protams, viedpulksteņiem pievienoto funkciju klāsts mūsdienās ir ārkārtīgi plašs, tāpēc izvēle nudien nebūs viegla. Pirms lemjat par labu kādai konkrētai ierīcei, pievērsiet uzmanību arī tādiem papildfaktoriem kā ierīces aptuvenais akumulatora darbības laiks un ierīces izturības līmenis pret dažādiem ārējās vides ietekmētājiem to skaitā ūdeni un putekļiem.

 

Kas attiecas uz viedpulksteņa darbības laiku, bērna lietošanas vajadzībām īpaši piemēroti būs pulksteņi, kas aprīkoti ar 400 līdz 500 mAH lielu baterijas kapacitāti. Konkrētais apjoms nozīmē, ka izvēlētais viedpulkstenis optimāli darbosies vidēji 72 stundas, tādējādi parūpējoties gan par bērna vispārējo drošības līmeni, kā arī Jūsu sirdsmieru.

 

Toties, runājot par kārotās ierīces aizsardzības līmeni pret tādiem pulksteņa darbībai nelabvēlīgiem faktoriem kā ūdens un putekļi, jāievēro sekojošais ieteikums – izvēlieties pulksteni, kas apzīmēts ar marķējumu IP67 vai IP68, kas norāda, ka ierīce būs pietiekoši izturīga gan, aktīvi draiskojoties ar draugiem, kā arī, mazgājot rokas vai atrodoties lietū.

 

Plaša viedpulksteņu izlase internetā

Viedpulkstenis bērnam kalpos kā lietderīgs un vieds palīgrīks mazā darboņa aktīvajās dienas gaitās, kā arī palīdzēs nomierināt uztraukušos vecāku prātus, nodrošinot precīzu informāciju par atvases pašreizējo atrašanās vietu un tālākajām gaitām. 


Kur meklēt ideālo viedpulksteni, kas apmierinās kā ziņkārīgā ķipara, tā jaunāko tehnoloģiju cienošos vecāku prātus? Apmeklējiet interneta veikalu 220.lv un piemeklējiet krāšņus, un kolorītus viedpulksteņus ne tikai atvasei, bet arī visas ģimenes vajadzībām!