21. maijā t/c „Valleta” norisināsies „Nakts iepirkšanās svētki”

Sestdien, 21. maijā, līdz pat 1 naktī tirdzniecības centrs „Valleta” Valmierā ar izdevīgiem piedāvājumiem, vērtīgām balvām un bezmaksas atrakcijām aicina baudīt iepirkšanās un kopā būšanas prieku ikgadējos „Nakts iepirkšanās svētkos”.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Valleta, iepirkšanās nakts

 

Kā ierasts, t/c „Valleta” veikali durvis vērs 10:00 no rītā un ar atlaidēm jaunajām pavasara/vasaras kolekcijām valmieriešus un pilsētas viesus sagaidīs visas dienas garumā, taču pēc plkst.18:00 tās papildinās vēl citi izdevīgi piedāvājumi.

 

No plkst.10:00, veicot pirkumu katrā t/c „Valleta” stāvā vismaz 10 Eur vērtībā, pircēji varēs piedalīties loterijā un pēc pusnakts laimēt vienu no diviem Samsung Galaxy Tab planšetdatoriem. Ikviens, iepērkoties vismaz 20 Eur vērtībā, saņems „Valleta” naudas zīmi, kas izdevīgus pirkumus nodrošinās arī jūnijā.

 

No plkst.11:00 svētku mazākos apmeklētājus priecēs sejiņu apgleznošana, zīmējumi ar hennu un vecāku organizācijas „Mammamuntetiem.lv” radošās darbnīcas. Gatavojoties vasaras piedzīvojumiem, tajās tiks veidotas platmales, vēdekļi, draudzības aproces, vējdzirnavas un tauriņu barotavas.

 

No plkst.18:00, uz vietas radot jautrus momentfoto, par labu garastāvokli rūpēsies „Fobo”. Savukārt mākslas cienītāji aicināti aplūkot valmierietes Ievas Fimbaueres gleznu pop-up izstādi un paraudzīties uz sevi no cita skatpunkta viņas zīmētajās karikatūrās.

Reklāma
Reklāma

 

Plkst.21:00-22:00 pirkumus 50 Eur vērtībā Informācijas centrā gaidīs gards pārsteigums no veikala „Mego” konditorejas.

 

Veikalu īpašajiem piedāvājumiem un atlaidēm t/c „Valleta” administrācija iepriekš aicina sekot līdzi mājas lapā www.valleta.lv.

 

Šis ir septītais gads, kad Latvijā lielākais reģionālais tirdzniecības centrs „Valleta” rīko „Nakts iepirkšanās svētkus”. To mērķis – nodrošināt vidzemniekiem iespēju sezonas aktuālākās preces iegādāties izdevīgāk un ietaupīt.

 

valleta logo