Kartona stendi un mēbeles - izvēlies sev piemērotāko

Arvien vairāk jauno ģimeņu dzīves modelis mainās, mēģinot apvienot darbu ar bērnu audzināšanu. Mammai vai tētim ir sen lolota ideja, iespējams, ka sākti jau pirmie jaunā produkta pārdošanas mēģinājumi. Ir nobriedusi ideja biežāk piedalīties dažādos tirdziņos, iespējams, ka doties uz ārvalstu izstādēm, lai parādītu savu izsapņoto ideju.

Foto: www.foldlife.lv . Kartona mēbeles un stendi ir īpaši parocīgi piedaloties tirdziņos

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Foto: www.foldlife.lv . Kartona mēbeles un stendi ir īpaši parocīgi piedaloties tirdziņos

 

Bieži vien, bērniem paaugoties, mammas izvēlas neatgriezties algotajā amatā, bet mēģina ienākumus gūt būdamas pašnodarbinātās - ražojot savu produktu, nodarbojoties ar rokdarbiem, izgatavojot rotaļlietas, gatavojot saldumus, mušļus un tējas, šujot apģērbus utml. Vai otrs variants, tiek veidots pavisam jauns - ģimenes bizness ar savu noteiktu zīmolu un lielākiem izaugsmes mērķiem, kura prezentēšanai/ reklamēšanai nepieciešami individuāli risinājumi, sākot ar savu oriģinālās produkcijas gaumīgo pārdošanas kartona stendu.
 

Uzņēmīgās ģimenes jaunajā biznesa idejā iegulda negulētās naktis un brīvdienas, sirdi un dvēseli, prieku un personīgos līdzekļus. Tāpēc ir vēlēšanās jauno produktu vai pakalpojumu parādīt plašākai auditorijai jaukā pasniegšanas manierē. Šādā aspektā būtiski ir saražoto produkciju interesanti pasniegt pircējiem vietējos tirdziņos, izstādēs vai lielveikalos, visur, kur notiek tieša saruna ar ieinteresētiem pircējiem.
 

Kartona stendi ir dažādi. Pārsvarā tos izgatavo lielās tirāžās. Dažos eksemplāros izgatavoti kartona stendi – jautājums, kurš jāatrisina pašiem, ieguldot savu izdomu un apzinoties praktiskās vajadzības. Labs risinājums ir individuāli izgatavoti kartona stendi, kurus piedāvā Foldlife kartona meistaru darbnīca. Papildus Foldlife standarta salokāmajām mēbelēm - soliņiem, krēsliem un galdiem, tiek piedāvāti arī nestandarta individuāli risinājumi vajadzīgajos izmēros gan kartona stendiem, plauktiem, kartona izstāžu objektiem un komplicētākiem kartona vitrīnu dizainiem, gan Latvijas projektos, gan ārvalstu izstādēs.
 

Salokāmi degustāciju galdi lielveikalos ar reklāmas apdruku un speciālu Foldlife kartona dizaina konstrukciju

Google Cardboard objekts izvietošanai izstādes stendā – individuāls risinājums

Foldlife kartona plaukti, kartona galdi un krēsli starptautiskas izstādes stendā

Reklāma
Reklāma

 

Mājražotāju un nelielo uzņēmumu produkcija, kā rāda pieredze, bieži vien ir nestandarta un prasa individuālu pieeju - oriģinālam produktam stends būs individuāli pielāgots un izgatavots tā, lai prece būtu pamanāma un pircējam atmiņā paliekoša. Turklāt individuāli izgatavots stends būs pasūtāms vienā vai pāris eksemplāros, ērts lietošanā, viegli pārvietojams. Pirmajās izbraukuma tirdzniecības reizēs var pārbaudīt jaunā stenda praktiskās īpašības, izdomāt kādus papildus uzlabojumus izmēros vai konstrukcijā. Foldlife kartona meistari saglabātajā rasējumā ātri varēs veikt vajadzīgās izmaiņas un izgatavot uzlabotu kartona stendu tieši konkrētajam produktam. Pasūtīt šādus stendus ir vienkārši, vajag nosūt aprakstu, izmērus vai ar roku zīmētu skici Foldlife meistariem e-pastā info@foldlife.com un precizēt izgatavošanas laiku un cenu. Viens stends vai vairāki, vienādi vai dažādi kartona stendi, to nosūtīšana tiek veikta pa visu Latviju, izmantojot kurjeru, tieši līdz pasūtītāja durvīm. Te var aplūkot nelielu iepazīšanās VIDEO kur redzams, ka savu jauno stendu pasūtīt ir diezgan vienkārši. Lai veicas īstenot jaunās pārdošanas ieceres, izmantojot Foldlife kartna stendus!