No mammas kļūsti par supermammu ar GatavoPats.lv!

Stress, impulsīvi pirkumi, laika trūkums – dzīvodami pilsētas straujajā ritmā, mēs ikkatrs esam sastapušies ar šīm problēmām ikdienā. Un jautājums “Ko šodien gatavot?” ir tikpat pašsaprotams kā jautājums “Ko šodien vilkt mugurā?”.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Mirklī, kad Tu atkal stāvi pie atvērta ledusskapja ar šo pašu jautājumu prātā, GatavoPats.lv komanda var nākt talkā, lai garšīgas, veselīgas maltītes pagatavošana un baudīšana Tev būtu lielisks iknedēļas rituāls, ietaupot gan laiku, gan naudu.

 

Kas ir GatavoPats.lv? Tā ir produktu piegāde mājās kopā ar gardas maltītes recepti. Produkti ir svaigi, sezonāli un organiski, no kuriem lielākā daļa ir Latvijā audzēti un ražoti. Ik nedēļu tiek piedāvātas jaunas receptes, no kurām varēsi izvēlēties sev tīkamākās. Izpaliks došanās uz lielveikalu, jo produkti ar receptēm tiks piegādāti līdz Tavām mājas durvīm bez maksas. GatavoPats.lv pārtikas piegāde mājās Tev palīdzēs budžeta plānošanā, jo atšķirībā no iepirkšanās pašam, Tu neļausies impulsīviem un, bieži vien, nevajadzīgiem pirkumiem.

 

Iedomājies, cik daudz laika, enerģijas un naudas Tu iztērē, skraidot no viena veikala uz otru, mēģinot nomierināt savu mazo rakari, kas par katru cenu grib šokolādes batoniņu, vai, piemēram, krītot kārdinājumā, izvēlies 2 rīsu pakas, tikai tāpēc, ka tām ir akcija. Būtu patīkami šo nogurdinošo daļu izlaist un uzreiz ķerties pie gatavošanas, vai ne?

 

Izpaliks došanās uz lielveikalu, jo produkti ar receptēm tiks piegādāti līdz Tavām mājas durvīm bez maksas. GatavoPats.lv pārtikas piegāde mājās Tev palīdzēs budžeta plānošanā, jo atšķirībā no iepirkšanās pašam, Tu neļausies impulsīviem un, bieži vien, nevajadzīgiem pirkumiem.

 

Pat ja esi pilnīgs iesācējs kulinārijā, būsi pārsteigts, cik labi Tev padodas maltītes pagatavošana, ja priekšā jau ir produkti vajadzīgajos daudzumos, marķēti atkarībā, kurai receptei tie būs nepieciešami, un pati GatavoPats.lv recepte ar detalizētu soli pa solim informāciju, piemēram, kurš dārzenis jākapā, cik ilgi jācepj vista un kad jāpievieno svaigas bazilika lapas. Un pat Mazie rakari varēs iesaistīties gatavošanas procesā, un apgūt virtuves gudrības.

 

Ar GatavoPats.lv Tev nebūs jāuztraucas par ēdiena laišanu zudumā, jo tie ir precīzi nosvērti atkarībā no receptes un izvēlētā iknedēļas plāna – pāra vai ģimenes kastes. Piemēram, ja Tev receptei nepieciešama tikai tējkarote karija pulvera, tāds daudzums GatavoPats.lv kastē arī tiks pievienots, nevis, kā esi radis iepriekš, pirkt visu iepakojumu, kas vairākus mēnešus nostāv neizmantots virtuves skapītī.

 

Reklāma
Reklāma

Vēl viens ieguvums ir recepte, kas nāk līdzi pārtikas kastei. Katrai receptei klāt ir arī virtuves noslēpumi. Piemēram, receptē, kur galvenā sastāvdaļa ir liellopu aknas, Tu uzzināsi, ka šis produkts ir īsts minerālvielu un vitamīnu avots, turklāt, ar ļoti zemu tauku saturu. Tāpat arī ne visi zina, ka avokado kauliņu visvieglāk dabūt ārā, iecērtot tajā nazi un pagriežot to.

 

Īpaši priecīgas par GatavoPats.lv piedāvājumu būs jaunās māmiņas, kuru ģimenēs tikko ir pievienojies mazulis. Vīrs ir darbā, mazuli bez uzmanības atstāt nevar un pārvietoties galvaspilsētā ar ratiņiem nav viegli. Tad GatavoPats.lv komanda, kas piegādās produktus ar receptēm līdz mājas durvīm, ļaus mammām kļūt par supermammām.

 

Kā teicis Dž. Erskins – “Kulinārija - laika jautājums. Kopumā ņemot, jo vairāk laika, jo rezultāts labāks.” Ar GatavoPats.lv Tev būs gan vairāk laika, gan labāks rezultāts!

Kā darbojas GatavoPats.lv pakalpojums?

  • Ienāc GatavoPats.lv un izvēlies sev tīkamākās receptes no iknedēļas piedāvātajām.

  • Svaigi produkti kopā ar izvēlētajām receptēm tiks piegādāti līdz Tavām mājas durvīm.

  • Gatavo gardas un veselīgas maltītes sev un saviem mīļajiem ik nedēļu!

  • Pakalpojums darbojas Rīgā un 15 km apriņķī.

Kāpēc izvēlēties GatavoPats.lv?

  • Tu ietaupīsi laiku un naudu, neļaujoties impulsīviem pirkumiem pārpildītos lielveikalos.

  • Tu varēsi baudīt garšīgu un veselīgu maltīti no svaigiem produktiem katru nedēļu.

  • Tev vairs nebūs jālaiž zudumā ēdiens, kurš ir sabojājies, jo ir nopirkts nepareizajā daudzumā.

  • Tu iegūsi recepti, pēc kuras varēsi pagatavot gardu maltīti arī citas reizes.

  • Tu un tava ģimene apgūsiet gatavošanas pamatprincipus, un varēsiet dot iespēju arī bērniem izpausties virtuvē.


 

Visu informāciju par piedāvājumu, ēdienu receptēm, cenām un piegādes nosacījumiem meklē www.gatavopats.lv, raksti info@gatavopats.lv vai zvani +371 2669 5578.

Seko līdzi jaunumiem GatavoPats.lv sociālajos kontos –

https://www.facebook.com/gatavopats.lv

https://twitter.com/gatavopats_lv

https://instagram.com/gatavopats.lv/

http://www.draugiem.lv/gatavopats/