10 lietas, kas jāiegādājas izpārdošanā

Gada ieskaņā tradicionāli veikalos iezīmējas lielais atlaižu laiks, kurā ikvienam ir dota iespēja iegūt savā īpašumā sen kārotās preces par daudz zemākām cenām. Izpārdošana ir īstais laiks, kad papildināt savu garderobi ar klasiskām vērtībām, kas savu aktualitāti nebūs zaudējušas arī nākamajās sezonās.

Janvāra izpārdošanas ir labākais brīdis prātīgi papildināt savu garderobi.

FOTO: Shutterstock.com

Janvāra izpārdošanas ir labākais brīdis prātīgi papildināt savu garderobi.

Stila eksperti ir sagatavojuši savus ieteikums tam, ko būtu īpaši vērts iegādāties lielās izpārdošanas laikā.

Melns mētelis - neskatoties uz tā piegriezumu, melnas krāsas mētelis ir elegances apliecinājums un mūžīga, paliekoša vērtība āra apģērba garderobē.

Balta blūze – tā vienmēr ir aktuāla un noderīga, neskatoties uz gadalaiku. Balta vai gaiša pasteļtoņa klasiska piegriezuma blūze ir teju vai neatņemama garderobes sastāvdaļa. Turklāt, ja ir izdevies atrast blūzi, kas izskatās eleganta, ir kombinējama kopā ar vairākiem apģērba gabaliem un pašai valkātājai patīk, ir vērts padomāt par vairāku vienību iepirkšanu atlaižu laikā.

Melnas laiviņas – klasika, klasika, klasika... Tās vienmēr būs modē! Tās derēs gan ikdienas darba gaitām, gan kokteiļvakaram.

Zīmuļsvārki – vēl viens klasikas aplecinājums. Lietišķa tikšanās, romantisks vakars vai ballīte – šie svārki iederas vienmēr. Drosmīgākās valkātājas noteikti var izvēlēties arī ādas vai mākslīgās ādas zīmuļsvārkus.

Mazā, melnā kleitiņa – katras dāmas obligātais garderobes elements. Uz ballīti, teātri, vai romantisku tikšanos. Ideāli, ja kleita izgatavota no auduma, kas neburzās, jo to iespējams paņemt līdz ne tikai uz darbu, bet arī dodoties ceļojumā apkārt pasaulei, lai vienmēr būtu gatavībā izskatīties satriecoši!

Melna žakete – vienkāršākais papildinājums jebkuram citam apģērbam, lai to padarītu lietišķu un valkātājam piešķirtu nopietnību.

Āda – vienalga, vai tā būs rokassomiņa, naudasmaks, svārki, bikses, žakete, kurpes vai cimdi, āda ir nemainīga vērtība, kas valkāšanas procesā paliek arvien labāka un labāka. Šis ir mūža ieguldījums ikviena elegancei.

Kašmira džemperi – nekas nav tik noderīgs, kā augstas kvalitātes kašmira, klasiska modeļa džemperi, kuri ir piemēroti ne tikai ziemas, bet arī vasaras sezonām, turklāt no modes neiziet gandrīz nekad.

Sporta apģērbs - janvāris ir laiks, kad daudzi apņemas mainīt paradumus, tādēļ izpārdošana ir laiks, kad sevi papildus motivēt sportiskām aktivitātēm iegādājoties sporta inventāru, apavus un apģērbu, kam citreiz ir pažēlota nauda.

Džinsi – modē ir vienmēr, īpaši klasiski tumši zili, bez nodiluma efekta vai aplikācijām, turklāt, izvēloties atbilstošu apavu un apģērba kombināciju, tos ir iespējams nēsāt gan darbā, gan ikdienā.

 

Reklāma
Reklāma

Padomus palīdzēja sagatavot tirdzniecības parka "Alfa”  stila eksperti.