"Samsung 2View PL150" fotokamera ar diviem LCD ekrāniem

Jaunā  PL150 fotokamera ir aprīkota ar papildu 1,5 collu krāsu LCD ekrānu, kas novietots kameras priekšpusē – tādējādi lietotāji var ērti uzņemt pašportretus un vieglāk veidot kopbildes ar draugiem un ģimeni, jo papildu ekrānā uzreiz būs redzama gaidāmā fotogrāfija.

Samsung PL150 fotokamera ir aprīkota ar 12,2 megapikseļu CCD attēla sensoru.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Samsung PL150 fotokamera ir aprīkota ar 12,2 megapikseļu CCD attēla sensoru.

PL150 plašais funkciju klāsts palīdz radīt perfektus attēlus ik reizi, neatkarīgi no tā, kādos apstākļos tiek uzņemtas fotogrāfijas. Smaida noteikšanas funkcija kamerai liks automātiski uzņemt fotogrāfiju, līdz ko tā pamanīs smaidu, savukārt ar Pāra fotogrāfijas režīma palīdzību iespējams uzņemt attēlu brīdī, kad cilvēki objektīva priekšā pagriež galvu viens pret otru.

Papildus lieliskiem attēliem PL150 kameras lietotāji var izbaudīt arī 720p HD izšķirtspējas video ierakstu ar 30 kadriem sekundē. Izmantojot iebūvēto HDMI pieslēgvietu, uzņemtos video materiālus iespējams aplūkot arī uz HD televizora vai monitora.

Samsung PL150 fotokamera ir aprīkota ar 12,2 megapikseļu CCD attēla sensoru, kas nodrošina asas un detalizētas fotogrāfijas, Divkāršo attēla stabilizācijas tehnoloģiju (Dual Image Stabilization) un 27mm platleņķa objektīvu kopā ar 5x optisko tālummaiņu, kas sniedz plašas kadrēšanas iespējas arī no tuva attāluma.

Reklāma
Reklāma