Mammamuntetiem.lv pirmsdzemdību kursi arī augustā bez maksas

Pateicoties Cilmes šūnu bankas atbalstam, vecāku organizācijas "Mammamuntetiem.lv" rīkotie pirmsdzemdību kursi notiks arī augustā un tie ir bez maksas.
Nodarbību vadīs un uz topošo vecāku jautājumiem atbildēs vecmāte un “Skola Mammām un Tētiem” pasniedzēja Baiba Trifanova.

FOTO: Shutterstock.com

Nodarbību vadīs un uz topošo vecāku jautājumiem atbildēs vecmāte un “Skola Mammām un Tētiem” pasniedzēja Baiba Trifanova.

Lai gan bērniņa gaidību laiks parasti ir skaistām iecerēm caurvīts par gaidāmajiem kopābūšanas mirkļiem ar savu mazulīti, tomēr šo prieku mēdz aizēnot dažādi satraucoši jautājumi – gan par pašu grūtniecības norisi, gan paredzētajām dzemdībām un arī par pirmo laiku kopā ar savu nupat piedzimušo mazulīti. 

 

Pirmsdzemdību kursi ir vieta, kur topošie vecāki var saņemt ļoti vērtīgu informāciju par grūtniecību un arī gaidāmajiem notikumiem, kas ar to saistīti, kā arī tā ir iespēja uzdot sev interesējošus jautājumus praktizējošam speciālistam. Nodarbībā “Mamma un tētis gatavojas dzemdībām” Paula Stradiņa Klīniskās universitātes slimnīcas vecmāte un “Skola Mammām un Tētiem” pasniedzēja Baiba Trifanova stāstīs, kā topošajiem vecākiem gatavoties dzemdībām un kas jauno ģimeni sagaida uzreiz pēc tām. Vecākiem būs arī iespēja saņemt atbildes uz sev interesējošiem jautājumiem. 

 

Mammamuntetiem.lv” pirmsdzemdību kursus vecākiem dāvina Cilmes šūnu banka.

 

Attālinātā nodarbība augustā:

Laiks: Ceturtdien, 17.augustā, plkst. 18.00.

Reklāma
Reklāma

*vietu skaits ierobežots!

PIETEIKTIES ATTĀLINĀTAJAI NODARBĪBAI

 

Nodarbībā tiks apskatītas šādas tēmas:

  • Kā izvēlēties dzemdību vietu,
  • Ko nozīmē dabiskas dzemdības, 
  • Kā notiek ķeizargrieziena operācija,
  • Gatavošanās dzemdībām un dzemdību priekšvēstneši,
  • Dzemdību pozas, elpošana un atsāpināšanas iespējas,
  • Tēva loma dzemdībās (arī, ja tētis nevēlas/nevar piedalīties) un pēcdzemdību periodā,
  • Kas sagaidāms pirmajās stundās pēc dzemdībām.

 

Nodarbības ilgums: 2 stundas

Saistītie raksti