Kopš astoņu gadu vecuma Amanda izjūt 50 orgasmus dienā. VIDEO

Ak, laimīgā Amanda?! Viņai pašai tā vis nešķiet. Lielāko daļu savas līdzšinējās dzīves 22 gadus vecā sieviete pavadījusi pastāvīga uzbudinājuma stāvoklī, kas ik pa laikam sasniedz maksimumu, pēc tam ļaujot sievietei uz brīdi atpūsties. Uz brīdi...

Amanda stāsta: „Tas notiek visur. Un ik pa brīdim... Ekrānšāviņš no video.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Amanda stāsta: „Tas notiek visur. Un ik pa brīdim... Ekrānšāviņš no video.

Amanda Grīsa dzīvo Floridas štatā ASV un ir viena no dažiem simtiem pasaules sieviešu, kuras orgasmus nevis izbauda, bet gan spiestas ciest no tā esamības. Tā teikt, kas par daudz, tas par skādi... 

 

Nerimtīgo orgasmu birumu sauc par noturīgā seksuālā uzbudinājuma sindromu, un dažas „slimnieces” orgasmē pat 500 reižu dienā! Tās sievietes, kuras seksuālās baudas kulmināciju nepazīst vispār, iespējams, par šādu kaiti varētu pat sapņot, bet vairumam šo dāmu ikdiena ir vistīrākais murgs. 

Viņa saka, ka pie šīm sajūtām nevar pierast un tās ignorēt. Orgasms vienkārši nāk un pārņem viņas augumu līdz trīcei...

Amanda stāsta: „Tas notiek visur. Un ik pa brīdim... Visātrāk orgasms pārņem ķermeni pie skaļiem basa ritmiem naktsklubā vai tad, ja bikšu kabatā zvana telefons ar vibrozvanu”. Braucot ar auto pa bedrainu ceļu, visticamāk, tas atkal būs klāt. Arī iekļūstot turbulencē ar lidmašīnu, orgasms garantēts! Amandas gadījumā kulmināciju var izsaukt pat laika apstākļi, piemēram, kad lielas lietus ūdens lāses sitas pret zemi vai pret viņas miesu. 

 

22 gadus vecā sieviete daudzkārtējos orgasmus izjūt kopš 8 gadiņu vecuma. Viņa saka, ka pie šīm sajūtām nevar pierast un tās ignorēt. Orgasms vienkārši nāk un pārņem viņas augumu līdz trīcei... Ārsti joprojām nav tikuši skaidrībā ar šo parādību, bet valda uzskats, ka multiplos orgasmus izsauc kāds nervs muguras smadzenēs. Ja to operētu, pastāv varbūtība, ka sieviete nespētu orgasmēt nekad, arī apzināta seksuāla kairinājuma ietekmē. 

 

Reklāma
Reklāma

SKATIES VIDEO!

 

Avots: www.kasjauns.lv