Pirmo mīlestību atkal atradu draugiem.lv

2008. gada marta beigās biju laimīgākā māmiņa pasaulē, jo sagaidīju savu trešo dēliņu. Bet tad ļauna, iedzimta sirdskaite atņēma manu mīļo mazulīti... Pie veselā saprāta un dzīves mani noturēja tikai rūpes par vecākajiem dēliem un mammu, pirmās grupas invalīdi.

Foto no personīgā arhīva.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Foto no personīgā arhīva.

Lai uzturētu ģimeni nācās arī atgriezties darbā. Biju darbiņā, un kādā atelpas brīdī iegāju draugiem.lv sadaļā draugu draugi online. Pašā pirmajā lapā uzreiz ieraudzīju savas pirmās mīlestības profilu, bet gan bez profila bildes. Daudz nedomājot aizsūtīju viņam uzaicinājumu kļūt par draugu. Jau nākamā dienā viņš bija mani apstiprinājis un atsūtījis vēstulīti: "Sen neredzēta, būsi bagāta, no sākuma nemaz nepazinu..." Es savukārt viņam jautāju, kā iet un ko tagad dara.

Ātri vien sapratām, ka ilgus gadus abi esam maldījušies dažādās attiecībās, bet nevienas nav izrādījušās īsti laimīgas.

Saņēmu garu atbildi, ka viņam ir izjukušas attiecības, grib doties kaut kur prom no Latvijas, lai varētu aizmirsties. Tā pamazām sākām sarakstīties un sazvanīties. Pēc mēneša satikāmies un aizbraucām uz Siguldu. Uzdzirkstīja mīlestības dzirkstelīte mūsu starpā, un arvien biežāk viņš atbrauca pie manis ciemos. Ātri vien sapratām, ka ilgus gadus abi esam maldījušies dažādās attiecībās, bet nevienas nav izrādījušās īsti laimīgas. Pēc diviem mēnešiem sākām dzīvot kopā. Bija tāda sajūta, ka tik daudz kas pazaudēts pa šiem gadiem un tik ļoti gribas būt kopā. Mums tik ļoti gribējās mūsu mīlestības turpinājumu, un drīz vien pieteicās mūsu mazulīte. 2009.gada 29. septembrī ģimenes dzemdībās piedzima mūsu meitiņa. Tagad izbaudām prieku un laimi audzinot mūsu meitiņu.


Varu teikt, ka piepildījās viņa vārdi, esmu bagāta ar bērniņiem, ar mīlestību, kura palīdzēja mums – gan vienam, gan otram kaut mazliet sadziedēt pagātnes sāpes.

Reklāma
Reklāma

 

Iesūtījusi Evija Salzemniece,  stāstu konkursa Mēs iepazināmies draugiem.lv dalībniece

VISUS KONKURSA STĀSTUS LASI UN VĒRTĒ ŠEIT!