Samazini negatīvo enerģiju savā ikdienā - ticējumi un fengšui ieteikumi

Pēdējā kumosa paņemšana no šķīvja nolemj cilvēku vecpuiša vai vecmeitas liktenim, vēsta sens ticējums. Apkopojam dažus padomus, ko neturēt mājās un kā uzvesties cilvēkos, lai mazinātu negatīvo enerģiju.

FOTO: Shutterstock.com

Viesošanās

- Regulāra pēdējo gabaliņu paņemšana visās maltītēs rada nabadzības enerģijas un negatīvi ietekmē pēcnācēju veiksmi.

- Ja Jums kādās viesībās piedāvā iedzert pēdējo glāzīti - ceļakāju, neatsakieties, pat, ja dzerat tikai ūdeni, jo šāds atteikums mājupceļā var piesukt nelaimi.

-Pasniedzot viesiem tēju vai kafiju, raugieties, lai tējkannas vai kafijkannas snīpītis nebūtu vērsts tieši pret kādu viesi, jo šie snīpīši raida mazas, naidīgas "indes bultas", izraisot sīkas nesaskaņas, kas var izvērsties lielos konfliktos.

- Dāvanā pasniegts ass, smails vai draudīgs priekšmets nes sev līdzi ārkārtīgi negatīvu enerģiju, tāpēc labāk nekad nevienam nedāviniet asus priekšmetus. Ja nu tomēr kā dāvanu saņemat, piemēram, kabatas nazi vai grieznes, iedodiet dāvinātājam monētu, lai negatīvo enerģiju likvidētu.

Tikšanās ar cilvēkiem

- Sarunas laikā nekad nevienam neļaujiet vērst uz sevi rādītājpirkstu, jo tas Jums rada sliktu enerģiju. Tāpat arī pats sargeties rādīt ar pirkstu uz citiem cilvēkiem, kad runājat ar tiem. Šis žests atgrūž cilvēkus, un šādi radītās enerģijas ir ļoti naidīgas.

- Ķīnieši, kas ir ļoti māņticīgi attiecībā uz attēliem, kuros redzami trīs cilvēki vienā rindā, uzskata, ka cilvēks, kas atrodas vidū, tiks šķirts no tiem, kuri atrodas sānos. To vēlams atcerēties, fotografējot savus draugus. Taču, ja ģimenē ir trīs cilvēki, fotografējoties, vēlams izkārtoties trijstūrī, kura virsotnē atrodas "ģimenes galva". Turklāt ģimenes portretu nekad nenovietojiet tieši pretī parādes durvīm vai kāpnēm.

Reklāma
Reklāma

Mājoklis

-Krāšņie kaktusu ziedi nespēj kompensēt slikto enerģiju, ko rada šo augu dzelkšņi, tāpēc neturiet kaktusus savās mājās un birojā. uz palodzēm vai dzegām novietotie dzeloņainie kaktusi vienmēr rada postošu enerģiju, kas laika gaitā izraisa slimības, nelaimes un zaudējumus. Turpretim, nolikti mājas ārpusē, kaktusi pilda simbolisku sardzes lomu.

- Grieztie ziedi jāizsviež, tiklīdz tie sāk vīst, jo viss mirušais un vīstošais rada pārāk stipru negatīvo enerģiju. Arī ziedu kompozīcijās labāk izvēlēties mākslīgos, nevis sausos ziedus, jo mākslīgie ziedi simbolizē jan un dzīvības enerģiju, bet kaltētie ziedi - iņ un mirušu enerģiju.

- Nekad neturiet mājās apdauzītus vai ieplīsušus traukus:tā varēsiet būt droši, ka nepasniegsiet tos viesiem un neizmantosiet arī paši. Dzeršana no tējas vai kafijas tases, kurā ir kaut mazākais ieplaisājums, piesauc nelaimi, jo simboliski ievaino muti, negatīvi ietekmējot cilvēka runu. Ķīnieši arī uzskata, ka ieplīsušu trauku lietošana būtiski ietekmē ģimenes labklājību, to samazinot.

- Tiek uzskatīts, ka visi tīrīšanas  rīki - slotas, liekšķeres, sukas u.c. - simbolizē neveiksmi, tāpēc tie jāglabā slēptā vietā un tādējādi, lai nebūtu redzami no ieejas durvju puses. Arī papīrgrozu nevajadzētu novietot redzamā vietā.

Raksts tapis, izmantojot grāmatā "Veiksmes simboli un zīmes" pieejamo informāciju. (Izdota 2013.gadā, izdevniecībā "Avots").