Visērtākie taksometra pakalpojumi ģimenei - "Smile Baby taxi"

Tagad ar taksometru var droši braukt arī ar maziem bērniem, jo pilsētā pieejams taksometra pakalpojums – Smile Baby Taxi. Taksometra automašīnas ir aprīkotas ar bērnu sēdeklīšiem, lai tajos droši un ērti pārvietotos vecāki ar bērniem. Taksometra izsaukums visu diennakti: 22330330!

Publicitātes foto

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Publicitātes foto

Jau kopš vasaras uzņēmums SIA Smile Taxi ir radījis jaunu taksometra pakalpojumu Smile Baby Taxi vecākiem un viņu bērniem. Mašīnas ir aprīkotas ar bērnu auto sēdeklīšiem, mitrām salvetēm un jaukām dāvaniņām mazajiem pasažieriem. Smile Baby Taxi piedāvā iespēju transportēt bērnus arī bez vecāku klātbūtnes – uz skolu, sporta nodarbībām vai bērnudārzu, tādejādi atslogojot vecāku ikdienu un mazinot nepieciešamību viņiem pašiem ar auto pārvadāt bērnu. Bērniņam braucot vienam pašam uz treniņu, no skolas vai bērnudārza, šoferis viņu sagaida, palīdz piesprādzēties sēdeklītī un pavada līdz namdurvīm. Smile Baby Taxi nodrošina arī bērnu grupu pārvadājumus uz pasākumiem, skolu un bērnudārzu.

”Ideja par šādu taksometra pakalpojumu man radās no ikdienas pieredzes. Man ir trīs bērni un ļoti aktuālas mūsdienīgu vecāku problēmas – kā droši un bez sarežģījumiem pārvadāt bērnus. Līdz šim neuzticēju savu bērnu taksometra šoferim, lai viņš aizvestu manu atvasi uz skolu vai pēc skolas uz nodarbībām, jo šādu iespēju neparedzēja taksometru pakalpojumu tirgus. Nebija iespēju arī izsaukt taksometru, kurā būtu bērnu auto sēdeklītis,” stāsta Smile Baby Taxi idejas autors, uzņēmuma Smile Taxi valdes loceklis Aleksejs Ignatjevs.

Pakalpojumā Smile Baby Taxi radīšanā investēts vairāk kā viens tūkstotis latu, taču galvenās investīcijas nav novērtējamas naudā. „Ļoti daudz tika strādāts ar šoferiem, lai tos labi sagatavotu darbam ar bērniem. Detaļās pārdomājām pakalpojuma saturu. Bija būtiski izdarīt visu, lai vecāki justos droši laikā, kad viņu bērns brauc ar Smile Baby Taxi,” teic Aleksejs Ignatjevs. Viņš piebilst, ka projektu Smile Baby Taxi nevarētu realizēt, ja taksometru kompānija Smile Taxi nebūtu ieguvusi klientu uzticību un labu reputāciju.

Smile Taxi taksometra pakalpojumu ar bērnu sēdeklīti jau ir sniedzis pēc atsevišķa klienta pieprasījuma. “Laikā, kopš nodrošinām jauno pakalpojumu, jau redzam, ka pēc tā ir pieprasījums. Cilvēki labprāt izmanto taksometru pakalpojumus, lai nogādātu bērnus uz skolu vai treniņiem, kā arī jaunās māmiņas izsauc bērnu taksometru, jo tas atvieglo pārvietošanos ar bērnu ratiņiem,” skaidro Aleksejs Ignatjevs.
„Viens no risinājumiem, kuru mēs piedāvājam vecākiem – tiem bērniem, kuru vecāki noslēguši līgumu par regulāriem pārvadājumiem, izsniedzam mobilo tālruni ar GPRS, kas ļauj vecākiem internetā sekot līdzi bērna atrašanās vietai. Šī iespēja vecākiem rada drošību sajūtu,” skaidro Aleksejs Ignatjevs.
Smile Baby Taxi taksometrus var atpazīt pēc vizuālā noformējuma – tie ir dzeltenā krāsā, ar īpašu marķējumu - Smile Baby Taxi uzlīmi.

Smile Taxi taksometra izsaukums visu diennakti: 22330330!

www.taksometrs.lv

Reklāma
Reklāma