Mammamuntetiem.lv aicina: Vecāki, attopieties! Nefantazējiet šobrīd par ceļojumiem!

“Mēs skolēnu brīvlaikā dosimies ceļojumā,” kad šodien saņēmu trešo šādu ziņu no sev tuvāk un tālāk pazīstamām ģimenēm, apjuku. Man naivi šķita, ka šādā situācijā visi pieaugušie pieņem pieaugušam cilvēkam atbilstošus lēmumus. Vai Veselības ministrijas rekomendācijas šobrīd neplānot ceļojumus ir paredzētas kādām trešajām personām? Vai tomēr ikvienam no mums, lai pasargāt sevi un galu galā visu Latviju kopumā. 

Vai Veselības ministrijas rekomendācijas šobrīd neplānot ceļojumus, ir paredzētas kādām trešajām personām? Vai tomēr ikvienam no mums, lai pasargāt sevi un galu galā visu Latviju kopumā.

FOTO: Shutterstock.com

Vai Veselības ministrijas rekomendācijas šobrīd neplānot ceļojumus, ir paredzētas kādām trešajām personām? Vai tomēr ikvienam no mums, lai pasargāt sevi un galu galā visu Latviju kopumā.

Vecāki, lūdzam jūs pieņemt pārdomātus lēmumus. Atlieciet ceļošanas plānus, pat ja valsts, uz kuru plānojat ceļojumu, šobrīd nav no Latvijas puses aizliegto valstu sarakstā. Vai tiešām vienu, divus mēnešus nevar paciesties? Es saprotu, ka ir žēl zaudēt naudu, bet kā var nebūt žēl zaudēt savu vai savu bērnu veselību? 


Kāda vecmāte, kura nevēlējās viedokli paust publiski, Mammamuntetiem.lv teica, ka viņai ir apnikusi šī cīņa ar vējdzirnavām. Neraugoties uz to, ka lidojumi tiek atcelti, robežas slēgtas un izsludināta globāla līmeņa pandēmija, pat grūtnieces turpina plānot ceļojumus, fantazē par veiksmīgu iepirkšanos un nesteidzīgu atpūtu, jo tagad, COVID-19 trauksmes dēļ, viss sanākšot pa lēto un ir lielveikalu atlaižu laiks. 

Neraugoties uz to, ka lidojumi tiek atcelti, robežas slēgtas un izsludināta globāla līmeņa pandēmija, pat grūtnieces turpina plānot ceļojumus


Nopietni? 


Vecāki, jūsu lēmumi šobrīd nopietni ietekmēs ne tikai jūsu ģimenes veselību, bet arī Latvijas sabiedrības kopējo veselību, un no tā izrietošās sekas.

Reklāma
Reklāma


Lūdzam izlasīt zemāk redzamos materiālus
Paplašina COVID-19 skarto valstu sarakstu ar vēl 9 valstīm

PVO: jaunā koronvīrusa uzliesmojums sasniedzis globālas pandēmijas līmeni

COVID-19 infekcijas profilakse, ja aizdomas, ka inficēta grūtniece vai jaundzimušais