Piesakies bezmaksas nodarbībai “Gatavošanās Māmiņdienai” u/v Stockmann!

Mēs katrs ļoti mīlam savu māmiņu, bet ikdienā dažkārt aizmirstam to pateikt un izrādīt, tāpēc piesakies radošajai darbnīcai sestdien, 9.maijā universālveikalā “Stockmann”, kur Mammamuntetiem.lv Bērnu universitātes “Princešu studijas” nodarbību vadītāja Ella Ruicēna kopā ar bērniem gatavosies Mātes dienai - darinās dāvaniņas un brīnišķīgu galda spēli, ko spēlēt kopā ar mammu. 

Darināsim paštaisītas dāvaniņas un galda spēli, ko spēlēt ar mammu

FOTO: Shutterstock.com

Darināsim paštaisītas dāvaniņas un galda spēli, ko spēlēt ar mammu

Bezmaksas nodarbībā u/v “Stockmann” Bērnu universitātes “Princešu studijas” nodarbību vadītāja Ella Ruicēna rādīs un mācīs bērniem, kā iepriecināt savu māmiņu ar paštaisītām dāvanām, un taisīs aizraujošu galda spēli, ko spēlēt kopā ar mammu.

 

Vieta – universālveikala „Stockmann” 4.stāvā, mājas preču nodaļā (13.Janvāra iela 8, Rīga)
Datums – sestdien, 9.maijā
Laiks – plkst.13:00 - 16:00

 

Reklāma
Reklāma

Piesakies!
Piesaki savu bērnu “Stockmann” bezmaksas radošajai darbnīcai, sūtot pieteikumu uz laura@mammam.lv, norādi bērna vārdu, uzvārdu un savu tālruņa numuru! Pasteidzies, jo vietu skaits ir ierobežots!

 

Piebilde! Universālveikala Stockmann 2. stāvā pie bērnu rotaļlietu nodaļas, ir rotaļu istaba – tur notiek bumbošanās un par mazuļiem gādā auklīte. Pastāvīgie Klienti pirmo stundu rotaļu istabā bērnus var atstāt bez maksas.