Jūsu mazulītis ir pelnījis pašu labāko – atrodiet savam mazajam vispiemērotākos Pampers produktus

Būt vecākiem ir liels gandarījums, bet reizē arī izaicinājums. Pilnīgi pašsaprotami, ka pienācīga aprūpe kļūst par īpaši svarīgu jautājumu, tāpēc Pampers – autiņbiksīšu zīmols Nr. 1 visā pasaulē – ir jums līdzās, jo vēlamies palīdzēt ikvienam vecākam. 

Ja vēlaties ieskaut savu lolojumu mūsu vislabākā komforta apskāvienā, izvēlieties Pampers.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Ja vēlaties ieskaut savu lolojumu mūsu vislabākā komforta apskāvienā, izvēlieties Pampers.

 

Ieskaujiet savu mazulīti īpašā maigumā
Mazuļiem dažādos dzīves posmos ir dažādas vajadzības, un mēs labprāt vēlētos būt kopā ar viņiem ikvienā viņu ceļa posmā – no dzimšanas brīža līdz pat “podiņa apmācībām”. Mazulīši ir tik jutīgi un trausli, tāpēc mēs ar vislielāko prieku esam kopā ar jums – lai parūpētos par mazuļiem un atbalstītu jūs – vecākus. Tieši tāpēc vēlamies jums atklāt vairāk par mūsu piedāvāto produktu klāstu. Mēs labprāt palīdzēsim jums izvēlēties nepieciešamo!


Pampers AUTIŅBIKSĪTES AR LĪPKLIPŠIEM
Ja vēlaties ieskaut savu lolojumu mūsu vislabākā komforta apskāvienā, izvēlieties Pampers Premium Care autiņbiksītes. Tās ir rūpīgi izgatavotas no īpaši maigiem materiāliem, kas sniedz mūsu vismaigāko pieskārienu mazuļa ādai. Turklāt, pateicoties gaisa kanāliņiem, jūsu mazais var izbaudīt teicamu gaisa caurlaidīgumu un sausumu. Arī mūsu unikālais Heart QuiltsTM slānis nodrošina maigu pieskārienu mazuļa ādai, vienlaikus atgrūžot mitrumu, savukārt ļoti noderīgais mitruma indikators informē, kad ir pienācis laiks mainīt autiņbiksītes.

 

Pampers Premium Care autiņbiksītes ir vispiemērotākā izvēle pat jaundzimušajiem, jo papildus jau iepriekš minētajām īpašībām un mazajiem izmēriem (0, 1, 2), tām ir arī nabiņai ērta forma, kas aizsargā mazuļa jutīgo vēderiņu.

 


Varat arī izvēlēties Pampers Active Baby autiņbiksītes, kas nodrošina 12 stundas sausuma mazulīšu mierpilnam miedziņam, neatkarīgi no viņu gulēšanas pozas. Tikai Pampers Active Baby autiņbiksītēm ir papildu slānis “miegs”, kas ātri absorbē mitrumu, un dubultas maliņas ap kājiņām, lai aizsargātu no noplūdēm. Turklāt mūsu autiņbiksītēm ir elastīgas maliņas, kas nodrošina komfortabli pielāgotu formu, trīs absorbējošie kanāliņi, lai palīdzētu vienmērīgi izkliedēt šķidrumu pa visām autiņbiksītēm, un absorbējošas mikropērles, lai efektīvi norobežotu mitrumu no mazuļa jutīgās ādas.

 

Biksītes Pampers PANTS
Mazulīši aug tik ātri… Vai jūsu mazais jau ir sācis aktīvi grozīties un velties, kad maināt autiņbiksītes? Vai pat sācis rāpot, kāpelēt un staigāt? Ja tā, tad ir pienācis laiks izvēlēties Pampers Pants – visatbilstošākās autiņbiksītes jūsu mazuļa vajadzībām.


Pampers Pants ir ērta, visaptveroša un elastīga vidukļa jostiņa, kas ērti pielāgojas visām mazuļa kustībām, tāpēc, kad jūsu mazulis kustās vai stāv, biksītes Pampers Pants ir patiesi viegli uzvilkt. Nav pat jāpārtrauc rotaļāties. Tās arī ir tikpat viegli novelkamas: vienkārši attaisiet sānu maliņas, sarullējiet biksītes un nostipriniet tās ar lenti.


Pampers Pants sniedz aizsardzību ne tikai dienas laikā, bet arī naktī. Kad vēderiņš nakts laikā samazinās, elastīgā, 360° PIEGULOŠĀ vidukļa jostiņa un īpaši piegulošās dubultās maliņas ap kājiņām novērš noplūdes, savukārt ļoti absorbējošā pamatdaļa uzsūc līdz pat visam nakts mitrumam, nodrošinot pilnīgu sausumu un saldu miedziņu.

Pampers Pants ir piemērotas mazuļiem, sākot ar pirmajām aktīvajām kustībām (no 6 mēnešu vecuma), un ir pieejamas jau no 3. izmēra. Jūs noteikti pārliecināsieties, ka tās ir ideāls risinājums pašiem kustīgākajiem mazuļiem. Lai arī cik aktīvs būtu jūsu mazais lolojums, Pampers Pants jūs nepievils.


SALVETES
Neviens vecāks vairs nespēj iedomāties savu ikdienu bez tik ļoti parocīgajām un drošajām salvetēm. Mēs ļoti labi saprotam, cik tās ir svarīga ikdienas sastāvdaļa. Tieši tāpēc esam radījuši salvetes Pampers Aqua Pure (bez spirta, krāsvielām, smaržvielām un parabēniem), kas perfekti notīra un aizsargā visu tipu zīdaiņu maigo ādu. Radītas ar organisko kokvilnu, piesūcinātas ar 99% ūdens un 1% maigiem tīrīšanas līdzekļiem, kā arī sastāvdaļām, kas palīdz saglabāt pH līdzsvaru un novērst ādas kairinājumu. Visas mūsu salvetes ir dermatoloģiski pārbaudītas un klīniski apstiprinātas.


Vai jūs vēlētos izmēģināt arī citas Pampers salvetes? Uz priekšu! Jūsu mazulītim patiks tās visas, savukārt jūs varēsiet izbaudīt to sniegto komfortu.


Mēs zinām, ka ikvienam mazulītim pienākas viss tas labākais. Ļaujiet mums palīdzēt jums parūpēties par jūsu mazulīšiem vislabākajā iespējamajā veidā: tieši tā, kā to vēlas ikviens vecāks un kā tas katram mazulim pienākas. Visbeidzot – vecākiem vairs nav jāuztraucas, jo tagad ir iespējams koncentrēties uz to, kas ir patiesi svarīgs un sirdsvērtīgs – būt par vecākiem.


ATKLĀJIET MŪSU PRODUKTUS!