Mazuļa sagaidīšana

Bērniņa piedzimšana ir notikums, ko tu atcerēsies visu savu dzīvi. Parūpējies, lai tavam mazajam būtu vislabākā sagaidīšana pasaulē

Izbaudi mazulīša ģērbšanas procesu, kad ietērpsi viņu skaistās drēbītēs.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Izbaudi mazulīša ģērbšanas procesu, kad ietērpsi viņu skaistās drēbītēs.

Pampers padoms.

Nevar paredzēt, kā noritēs dzemdības, bet ir vērts padomāt par to, kā jūs gribētu sagaidīt savu mazulīti kā ģimene. Kas varētu būt tās lietas vai sajūtas, kas padarītu šo mirkli patiešām īpašu.

Lai gan nevar paredzēt to, kādas būs dzemdības, cik ilgi tās ies un tieši kā viss noritēs, tomēr ir vērts padomāt par gaisotni dzemdību telpā un par to, kā jūs gribētu sagaidīt savu mazulīti kā ģimene. Varbūt samazināt apgaismojumu? Vai varbūt vēlaties, lai bērniņam piedzimstot, skanētu mūzika?

 

BAUDI MIRKLI

Bērniņa piedzimšana ir notikums, ko tu atcerēsies visu savu dzīvi. Parūpējies, lai tavam mazajam būtu vislabākā sagaidīšana pasaulē, atskaņojot nomierinošu mūziku un dzemdību telpā samazinot apgaismojumu. Droši vien tev šķiet, ka vienīgais, ko tev pēc dzemdībām gribētos darīt, ir kārtīgi izgulēties. Tomēr tiklīdz būsi atpūtusies un sapucējusies, iemūžini šo notikumu un padari sava bērniņa dzimšanas dienu neaizmirstamu. Te būs daži vienkārši padomi, kas palīdzēs tev izbaudīt šo notikumu, kas pilnībā mainīs tavu dzīvi:

• Tiklīdz visas medicīniskās procedūras būs pabeigtas, palūdz personālam atstāt telpu, lai tu, tavs dzīvesbiedrs un jūsu mazulītis varētu netraucēti izbaudīt šo skaisto brīdi kopā.

Reklāma
Reklāma

• Palūdz partnerim mājās sarūpēt cienastu, lai nosvinētu bērniņa piedzimšanu.

• Paziņo tuvākajiem draugiem un radiniekiem par saviem lieliskajiem jaunumiem.

• Izbaudi mazulīša ģērbšanas procesu, kad ietērpsi viņu skaistās, mājās iešanai paredzētās drēbītēs, kuras izvēlējies jau pirms vairākām nedēļām.

• Un visbeidzot, priecājies par to, cik tavs bērniņš ir skaists, un paslavē sevi par tik labi padarītu darbu!

 

Avots: Pampers.com