Tagad autiņbiksītes nomainīt var jebkurš tētis

Tēviem patīk pavadīt laiku ar savu bērnu. Brīva pēcpusdiena rotaļām ar mazuli, barošana, guldīšana – tie visi ir ļoti svarīgi mirkļi, veidojot noturīgu saikni starp tēvu un bērnu. Mammas palīdzību parasti vajadzēja tikai brīžos, kad jānomaina autiņbiksītes. Bet pat tas ir mainījies, kopš vecāki sāka izmantot jaunās paaudzes Pampers biksītes. 

FOTO: Mammamuntetiem.lv



Kad bērni sāk aktīvi staigāt, autiņbiksīšu nomaiņa pārvēršas par grūtu darbu. Tiklīdz jāķeras tai klāt, atklājas, ka bērns tieši šobrīd vēlas izpētīt kaut ko jaunu. Apkārtējā pasaule mazuļiem šķiet tik interesanta, ka viņi pretojas visam, kas liedz to vērot. Par laimi, tagad pieejamas jaunās paaudzes Pampers biksītes. Nomaiņa ir daudz vienkāršāka, un gan mammas, gan tēti var to paveikt bez grūtībām. Mainīt autiņbiksītes ir viegli un pat jautri, jo to iespējams izdarīt, nepārtraucot mazuļa rotaļas. Un to nevar izdarīt nepareizi. Vajag tikai pavilkt biksītes uz augšu. Tas ir katra spēkos! 

 

Tagad tētiem būs daudz vieglāk mainīt bērnu autiņbiksītes, jo tas ir ļoti vienkārši, turklāt viņi zina, ka netraucēs bērnam rotaļāties

Reklāma
Reklāma


Meitenes un zēni, kas jau sākuši staigāt, ir ļoti kustīgi, tāpēc vecākiem jāmeklē autiņbiksītes, kas atbilst mazuļa aktivitātēm, bet vienlaikus arī nodrošina tādu pašu aizsardzību kā iepriekš. Pampers autiņbiksīšu priekšrocība ir īpaša, ļoti mīksta jostiņa ap vidu, kas pielāgojas visām bērna kustībām un nepieļauj noplūdes. Autiņbiksītes ir arī ērtas, un āda ilgstoši ir sausa. Tas ir ārkārtīgi svarīgi gan aktivitāšu pārņemtajās dienās, gan mierpilnajās naktīs. 


Tagad tētiem būs daudz vieglāk mainīt bērnu autiņbiksītes, jo tas ir ļoti vienkārši, turklāt viņi zina, ka netraucēs bērnam rotaļāties. Turklāt autiņbiksītes var nomainīt pat brīdī, kad mazulis stāv kājās. Biksītes būs piemērotas jebkura tēta spējām. Pietiek tās pavilkt uz augšu. Lai biksītes novilktu, vajag tās vienkārši attaisīt. Kļūdīties nav iespējams. Un nekas netraucēs svarīgos mirkļus, ko vecāki pavada ar savu bērnu.