Pampers un UNICEF kopā pret jaundzimušo stingumkrampjiem

Mēs katrs varam palīdzēt. Palīdzi!

FOTO: Mammamuntetiem.lv

 

1 iepakojums = viena* vakcīna pret jaundzimušo stingumkrampjiem

Kopš 2006. gada Pampers akcija "1 iepakojums = 1 vakcīna"* ir palīdzējusi novērst saslimšanu ar jaundzimušo stingumkrampjiem 19 valstīs, ik sekundi nodrošinot dzīvību glābjošu vakcīnu kādai māmiņai un viņas mazulim visās jaunattīstības valstīs.

UNICEF pārraudzībā ir vakcīnu nogādāšana attālajos rajonos, kur pieeja veselības aprūpei un, jo īpaši, dzemdību aprūpei ir milzīgs izaicinājums loģistikas un finanšu ziņā.

 

Sievietes bieži dzemdē mājās antisanitāros apstākļos, tādējādi stingumkrampju infekcijas sporas var iekļūt nabassaites griezuma vietā un inficēt gan māmiņu, gan mazuli. Labā ziņa ir šāda - šo traģisko saslimšanu var novērst ar virkni lētu vakcīnu, un šeit sākas mūsu līdzdalība.

 

Reklāma
Reklāma

Ar jūsu palīdzību mūsu akcija "1 iepakojums = 1 vakcīna"* var palīdzēt novērst saslimšanu ar jaundzimušo stingumkrampjiem visā pasaulē.

 

* ”No katra Pampers iepakojuma (Pampers Active Baby-Dry un Pampers Pants), kas iegādāts laika posmā no 2016. gada 1. oktobra līdz 31. decembrim, Procter & Gamble atbalsta UNICEF cīņā pret jaundzimušo stingumkrampjiem, ziedojot 0,078 EUR. Šī summa ir vienāda, piemēram,  ar maksu par vienu vakcīnu pret stingumkrampjiem vai arī atbalsta tās piegādi. UNICEF neatbalsta nevienu zīmolu vai produktu. Vairāk informācijas www.pampers.com vai www.unicef.org.”