NUK pudelīte ar OPEN&CLOSE sistēmu - ideāla brauciena laikā

Bērns nekad nav tik mazs, lai viņu nevarētu ņemt līdzi izbraukumos. Pat ar zīdaini var doties praktiski visur, tikai jāparūpējas, lai viņš redz to, kas ap viņu notiek, - bērnam skatīšanās sagādā milzu prieku pat tad, ja viņš maz ko saprot no redzētā. Tāpat pirms brauciena jāpārdomā, lai būtu viss nepieciešamais mazuļa ērtai un drošai barošanai. Lai kur arī jūs dotos, jārēķinās, ka ceļā neskaitāmas reizes nāksies apstāties. Vienmēr paņem līdzi tik daudz ēdiena un našķu, lai padarītu bērnu laimīgu visa izbraukuma laikā. 

Publicitātes foto.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Publicitātes foto.

Ceļojums ar auto ir tā reize, kad bērna zīdīšanas priekšrocības izpaužas visā pilnībā, jo tai nav nepieciešama nekāda sagatavošanās. Vienu gan ļoti svarīgi atcerēties - nekad nezīdi bērnu braucošā mašīnā, jo negaidīti grūdieni var apdraudēt gan bērnu, gan tevi. Ja bērnu ēdini no pudelītes, izmanto vienreiz lietojamās pudelītes ar gatavu piena maisījumu vai arī sterilā pudelītē sajauc piena maisījuma pulveri ar siltu ūdeni no termosa. Nekad necenties sagatavoto maisījumu saglabāt siltu, jo tā tu tikai tajā ļausi savairoties mikrobiem. 

 

Knupjiem, pudelītēm un citiem barošanas piederumiem jābūt pedantiski tīriem. Tos var mazgāt ar rokām karstā ziepjūdenī vai arī trauku mazgājamajā mašīnā - lai ietaupītu laiku un enerģiju. Te gan jāņem vērā, ka trauku mazgājamajā mašīnā iesaka likt tikai stikla pudelītes. Kamēr bērns nav sasniedzis sešu mēnešu vecumu, trauki un visi citi piederumi pirms ēšanas ir jāsterilizē. Tas ir svarīgi, jo silts vai pārāk ilgi istabas temperatūrā stāvējis piena maisījums ir lieliska barotne baktērijām, kas izraisa vemšanu un caureju. Tāpat pirms lietošanas rūpīgi jānotīra knupīši un zobu riņķi. 

 

Lai atvieglotu bērniņa barošanu brauciena laikā NUK ir nācis klajā ar inovatīvu produktu – NUK OPEN&CLOSE sistēmu. Parasto pudelītīšu noslēdzošā diska izņemšana ir laikietilpīgs un dažreiz nehigiēnisks process, kā arī tas rada nekārtību. 

Bet OPEN&CLOSE sistēma ļauj bērnu ēdināt un dot padzerties no pudeles bez riska, ka bērns apliesies.

 

Ideāls ceļojumiem un ikdienas steigai!

  • Higiēniska lietošana
  • 100% aizsardzība pret šķidrumu noplūdi
  • Aizsargvāciņi baltā, rozā un zaļā krāsā
  • Nodrošina ātru un ērtu bērna ēdināšanu, neradot nekārtību
  • Viegli tīrīt un lietot
  • Ideāla saderība ar NUK First Choice pudelītēm

 

Reklāma
Reklāma

Kā lietot?

Produkts lietojams tikai kopā ar NUK First Choice pudelītēm;

Pateicoties parocīgajam slēdzējvāciņam – ar vienu pagriezienu attaisiet un aiztaisiet pudelīti.

 

Kopšana

Ikdienā mānekļus, knupjus un pudeles būtu vēlams mazgāt ar speciālo mazgāšanas līdzekļu palīdzību un sterilizēt. Ja bērns jau ir paaudzies, tad vienkārši centīgi nomazgājiet visu ūdenī, kam pievienots speciālais mazgāšanas līdzeklis un rūpīgi noskalojiet. Speciālais mazgāšanas līdzeklis ir īpaši paredzēts pudeļu, knupju, mānekļu mazgāšanai, tam ir īpaši izstrādāts sastāvs, kas labi noņem netīrumus, šķīdina piena olbaltumu un tas ļoti labi noskalojas bez atlikuma. Ar šo līdzekli būtu ieteicams arī mazgāt tās rotaļlietas ar kurām mazulis spēlējas ikdienā.

Nekādā gadījumā nevajadzētu likt savā mutē bērna mānekli, knupi vai karotīti un tad dot to atkal bērnam, jo pieauguša cilvēka siekalas satur daudz un dažādas baktērijas, tai skaitā arī kariesa ierosinātājus. Un praktiski tas nozīmē uzdāvināt savam bērnam problēmas nākotnē. 

 

Raksta tapšanā izmantotā literatūra: M. Stoparde. Viss par bērna kopšanu. R.: Zvaigzne ABC

E. Fenvika. Māte un bērns. R.: Zvaigzne ABC