Mazuļa zīdīšana var būt arī nesāpīga

Pat ja, sākot zīdīšanu, Jums īsti neveicas, pieredze rāda, ka ar vecmāšu, pediatru un
speciālo zīdīšanu veicinošo produktu palīdzību ir iespējams atrisināt visas problēmas.
Zīdiet mazuli tik ilgi, kamēr tas sagādā prieku Jums un Jūsu mazulim. Jūsu bērnam nav
nekā labāka kā Jūsu mīlestība un mātes piens.

FOTO: Viktorija Kuprijanova, http://www.bernufoto.lv/

Mammas mīlestība un pasaulē labākais piens!
„Viss, ko mēs šodien darām savu bērnu labā, ietekmē viņu nākotni.” Ar šo pārliecību NUK jau vairākus gadus izstrādā produktus, kas veicina bērnu veselīgu attīstību. Tā kā bērnam nav nekā svarīgāka par mātes pienu, NUK ne tikai piedāvā daudzveidīgus zīdīšanu veicinošus produktus, bet arī ir gatavs dalīties ar ekspertu pieredzi. Neatkarīgi no tā, vai Jūs zīdāt pirmo reizi vai Jums jau ir šī pieredze, tas vienmēr būs īpašas tuvības un brīnuma mirklis. Jo zīdīšana nav tikai ēdienreize. Zīdīšanas laikā starp māti un bērnu rodas īpaša saikne, kura apmierina vajadzību pēc mīlestības, siltuma un drošības. Kad Jūs un Jūsu mazulis baudāt šos neaizmirstamos mirkļus, Jūs sniedzat viņam to labāko, ko dāvā māte daba – mātes pienu. Tāpēc zīdīšana pasargā no slimībām un alerģiskām reakcijām.

Mātes piens ir pats galvenais
Arī tad, ja Jums nav iespēju zīdīt mazuli, nevajadzētu atteikties no vērtīgā mātes piena.
NUK piena pumpji ļauj Jums izvēlēties ēdināšanas veidu, Jums ir iespēja vienkārši atslaukt
pienu un ēdināt mazuli no pudelītes kā mājās, tā arī ceļojuma laikā. Turklāt piena atslaukšana sniedz vairākas priekšrocības, piemēram, mazuli var atstāt mājās ar tēti vai auklīti, ja mamma pati dodas kaut kur, kur mazo paņemt līdzi ir sarežģīti. Iespēja atslaukt un atstāt pienu ļauj mammai doties uz veikalu, nokārtot kādu jautājumu vai baudīt teātra izrādi. Tāpat nav jābaidās par atslaukta piena kvalitāti, jo šādu pienu var uzglabāt ledusskapī (4˚C) līdz 3 dienām, saldētavā (-18˚C) līdz 6 mēnešiem.

Turklāt piena atslaukšana sniedz vairākas priekšrocības, piemēram, mazuli var atstāt mājās ar tēti vai auklīti, ja mamma pati dodas kaut kur, kur mazo paņemt līdzi ir sarežģīti.

Lai atslaukšanas process būtu patīkams, NUK piedāvā 2-fāžu elektrisko piena pumpi, kas nodrošina augstu efektivitāti un komfortu katras piena atslaukšanas reizē. DUALogic 2-fāžu atslaukšanas sistēma atdarina bērna iedzimto zīšanas ritmu:
• Pirmās 60 sekundes notiek piena izdalīšanās intensīva stimulācija.
• Otrā fāze nodrošina lēnu, ritmisku maksimāla piena daudzuma izdalīšanos.
Ergonomiskais Optiform krūts aizsargs un iedarbīga atsūkšanas intensitātes regulēšana nodrošina maksimāli efektīvu piena atslaukšanu atbilstoši Jūsu individuālajām vajadzībām.

Izmanto visu, ko piedāvā!
Zīdīšana ir skaists process, par kuru mēdz teikt, ka tas dziedē dvēseli. Zīdīšana veicina Jūsu un mazuļa labsajūtu un drošības sajūtu. Tomēr nevar noliegt, ka zīdīšana ir arī fizioloģisks process, kas rada arī zināmas neērtības. Lai zīdīšanas laiks būtu pēc iespējas patīkamāks, NUK ir izstrādājis īpašu atbalsta programmu, ievērojot pēdējos medicīnas sasniegumus un sadarbojoties ar vecmātēm.

Īpaši plāni krūšturu ieliktnīši NUK ULTRA DRY
Pirmajos mēnešos, kad jaunā māmiņa sāk barot mazulīti ar krūti, ērti justies palīdz krūšturu ieliktnīši, kas aizsargā drēbes no piena noplūdēm. NUK ULTRA DRY krūšturu ieliktņi ir sevišķi mīksti un nodrošina aizsardzību un ērtību lietojot ikdienā krūšturu ieliktņi ar superabsorbentu ir nejūtami un neredzami pat zem visplānākā apģērba. Tie ir plāni, droši un ērti. Sniedz sausāku sajūtu, pateicoties īpašajam uzsūcošajam slānim. Tik plāni, ka gandrīz nav pamanāmi. Patīkamais iekšējais slānis nodrošina patīkamu saskari ar ādu. Gaisa caurlaidīgais ārējais slānis ļauj ādai elpot. Stiprinājums neļauj ieliktnim noslīdēt.
• Sniedz sausuma sajūtu, pateicoties īpašajam uzsūcošajam slānim;
• Ļoti plāni, atveido krūts formu;
• Speciāls iekšējais slānis nodrošina patīkamu saskari ar ādu;
• Gaisa caurlaidīgs ārējais slānis ļauj ādai elpot.

NUK krūšgalu aizsargi
Barošanas ar krūti laikā NUK krūtsgalu aizsargi saudzē un nomierina jutīgus krūtsgalus ar mīkstu, ļoti plānu silikonu. Mīkstie izcilnīši maigi stimulē piena plūsmu un tādējādi palīdz barošanā ar krūti. Pateicoties NUK krūtsgalu aizsargu āboliņa lapas formai, barošanas laikā bērns var saglabāt šo tik ļoti svarīgo kontaktu ar mātes ādu. NUK krūšu vairodziņi ar ventilēšanu palīdz sadziedēt iekaisušus krūts galus un aizsargā tos no rīvēšanās pret apģērbu. Anatomiski pareizi veidotajiem krūšu vairodziņiem ir speciāli ventilācijas caurumi, kas ļauj ādai elpot un viegli punktēts silikona spilventiņš, kas patīkami pieglaužas ādai.
• Unikāla trīsstūrveida forma labākai tiešai saskarei ar ādu;
• Mīksts, īpaši plāns silikons lielākam komfortam;
• Punktiņi uz virsmām – maigai masāžai.

NUK mātes piena savācēji – jutīgo krūšgalu aizsardzībai un piena savākšanai
Zīdīšanas laikā, piens var nejauši iztecēt no otras krūts. Tas notiek reflektori un var gadīties, arī lietojot piena pumpi. Krūts piena savācējs ļauj savākt šo pienu. Pateicoties maigajam, aptverošajam silikona paliktnim, savācējs labi noturas pie krūts, to var izmantot vienai krūtij zīdīšanas laikā vai lietojot piena pumpi, kā arī zem krūštura abām krūtīm vienlaikus, ja piens iztek starp zīdīšanas reizēm.
• Anatomiska forma, labi pieguļ;
• Mīksti silikona vairodziņi ar izcilnīšiem, kas masē krūti;
• Pasargā ādu un apģērbu.

NUK COOL & WARM gēla ieliktņi krūts sildīšanai un dzesēšanai zīdīšanas laikā
Gēla spilventiņi tiek izmantoti spriedzes noņemšanai krūtīm piena sastrēgumu izveidošanās laikā, kā arī lai atvieglotu piena izdalīšanos.
• Labi pieguļ, pateicoties ergonomiskai formai;
• Sildot veicina piena izdalīšanos;
• Dzesējot noņem spriedzi;
• Mīkstā virsma neizraisa iekaisumu;
• Mūsdienu alternatīva kāpostu lapām.

NUK konteineris mātes piena uzglabāšanai
Praktiskai un drošai mātes piena uzglabāšanai, ēdināšanai bez papildu pārliešanas.

NUK FIRST CHOISE knupji
Drošs papildinājums zīdīšanai.

NUK piena pumpis E-MOTION
Ērta piena atslaukšana.
Lielākam komfortam un drošībai.

NUK SENSITIVE piena pumpis – pašām izvēlīgākajām māmiņām
• Efektīvs, nodrošina maigu piena atslaukšanu;
• Individuāli regulējams atslaukšanas stiprums;
• Viegli lietojams ar vienu roku;
• Komplektā pievienots konteineris piena uzglabāšanai.



Ieskaties: www.nuk.com

Reklāma
Reklāma