Latviešu puisēnam vārdā Pirāts ir māsiņa Feja!

Pirms nepilna gada mammam.lv/tetiem.lv rakstīja par kādu latviešu mākslinieku ģimeni, kura savam mantiniekam devusi vārdu Pirāts. Nu puisēnam ir māsiņa Feja!

FOTO: Edgars Runcis, mammam.lv/tetiem.lv

Rotu darinātāja Sintija un mākslinieks, kurš sevi pieteicis kā Hary Crocodile, savu pirmdzimto dēlu Pirātu sagaidīja Francijā. Sintija un Harijs bija devušies ilgā hipiju stila ceļojumā pa pasauli, kad pieteicās mazulītis. Marokā viņai šķitis, ka sākušās kādas vielmaiņas problēmas, un pat neesot iedomājusies, ka šim veselības stāvoklim varētu būt saistība ar grūtniecību. „Varbūt līdz ar to pazudušas mēnešreizes, es spriedu. Iespējams, ritēja kāds ceturtais grūtniecības mēnesis, kad sāku prātot — nez kāpēc man krūtis kļuvušas tik lielas?” intervijā mammam.lv/tetiem.lv par Pirāta gaidībām stāstīja jaunā māmiņa Sintija.
Nu ģimene atkal ir tālu prom pāri Latvijas robežām, bet nu jau kuplākā skaitā — Pirātam nu ir māsiņa, kurai arī dāvāts visnotaļ savdabīgs un neparasts vārdiņš — Feja-Tenara. „Nosvinējām gadadienu Tenerifes salās (tās nav tālu no Āfrikas krastiem). Pat rūdītākajiem hipijiem sapņos nerādās tas, kas te ir sadarījies... Bet nu — tas jau ir garš stāsts,” no Ķengurzemes portālam mammam.lv/tetiem.lv e-pasta vēstulītē ziņoja Pirāta un fejas tētis Harijs.
Lai ģimenei skaisti ceļojumi!

 

Stāstu par mazo Pirātu lasi šeit!

Reklāma
Reklāma

PIRĀTA FOTO!