Pusaudži un jaunieši var pieteikties bez maksas izmēģināt virtuālo terapiju

Lai pusaudžiem un jauniešiem Latvijā nodrošinātu inovatīvas un interaktīvas psihoterapijas konsultācijas, informācijas tehnoloģiju uzņēmums “TieotEVRY” sadarbībā ar Pusaudžu un jauniešu psihoterapijas centru aicina pārliecināties par mentālo veselību virtuālās terapijas laboratorijā. Virtuālās terapijas izmēģinājuma konsultācijas no 10. jūnija piedāvās “Jaunās Teikas” biznesa centrā “Teikums”.
Pusaudži un jaunieši var pieteikties bez maksas izmēģināt virtuālo terapiju

FOTO: Publicitātes foto

Virtuālās terapijas laboratorija paredz augsti kvalificētu, uz pierādījumiem balstītu metodi, ar kuras palīdzību pusaudžiem un jauniešiem psihoterapijas konsultācijas norisināsies virtuālajā paplašinātajā realitātē. Tādējādi terapijā varēs trīsdimensionālā vidē pilnveidot svarīgas emociju kontroles prasmes un praktizēt mūsdienīgu komunikāciju ar speciālistu.

“Psihoterapeits un psihoterapijas konsultācijas ir bijušas pieprasītas vienmēr, bet novērojam, ka šādu pakalpojumu pieejamību pusaudžiem un jauniešiem nepieciešams sniegt ar modernu un saprotamu pieeju. Uzskatām, ka sinerģijā ar inovācijām veicināsim gan sabiedrības izpratni par psihoterapijas nozīmi mūsdienās, gan kopējo sabiedrības labsajūtu,” akcentē informācijas tehnoloģiju uzņēmuma “TietoEVRY” Latvijas filiāles vadītāja Valērija Vārna.

Uzņēmums “TietoEVRY” nodrošinās bezmaksas psihoterapijas izmēģinājuma konsultācijas, lai ilgtermiņā pusaudžu un jauniešu mentālās veselības pakalpojumi Latvijā kļūtu pieejamāki.

 

“Tas ir labs veids, kā aizsniegt un ieinteresēt terapijas procesā pusaudžus un jauniešus, kuriem tradicionālas terapijas formas un metodes nav bijušas pietiekami efektīvas, interesantas vai motivējošas. Sākumā virtuālo vidi vairāk izmantoja spēlēm, izklaidēm, bet mūsdienās pielieto dažādu situāciju un scenāriju izspēlēšanai, kas dzīvē nebūtu iespējami,” ar mentālās veselības un tehnoloģisko risinājumu mijiedarbību dalās Pusaudžu un jauniešu psihoterapijas centra vadītājs Nils Sakss Konstantinovs.
 

Virtuālās terapijas izmēģinājuma konsultācijas, ievērojot valstī noteiktos drošības pasākums un ierobežojums, sadarbībā ar daudzdzīvokļu un biznesa kvartālu “Jaunā Teika” norisināsies “Teikums” terasē no 2021. gada 10. jūnija.
 

Lai izmantotu iespēju pieteikties virtuālās terapijas laboratorijas izmēģinājuma konsultācijām, pusaudži, jaunieši un viņu vecāki aicināti aizpildīt pieteikumu vietnē:  www.pusaudzis.lv/vrlab.
 

Reklāma
Reklāma

Informācija par virtuālās terapijas laboratoriju pieejama šeit: https://www.tietoevry.com/lv/kampana/2021/virtualas-terapijas-laboratorija


Par "TietoEVRY"
"TietoEVRY" ir vadošais digitālo pakalpojumu un programmatūras produktu uzņēmums Ziemeļvalstīs ar spēcīgu vietējo klātbūtni tirgos un globālām iespējām. "TietoEVRY" nodrošina digitālās priekšrocības un pilna cikla pakalpojumus uzņēmumiem un sabiedrībai. Uzņēmuma galvenais birojs ir Somijā. "TietoEVRY" darbinieku skaits visā pasaulē ir gandrīz 24 000. Uzņēmums apkalpo tūkstošiem kompāniju un sabiedriskā sektora klientu vairāk nekā 90 valstīs. Sabiedrības apgrozījums gadā ir aptuveni trīs miljardi eiro, un tā akcijas tiek kotētas "NASDAQ" Helsinkos un Stokholmā, kā arī "Oslo Børs".
 

“TietoEVRY” Latvijas filiāle (SIA “Tieto Latvia"), apvienojot vairāk nekā 1000 talantīgus speciālistus un inovatīvas tehnoloģijas, ir viena no lielākajām informācijas tehnoloģiju sabiedrībām Latvijā, ierindojoties arī starp vadošajiem Latvijas eksportētājiem.

Par Pusaudžu un jauniešu psihoterapijas centru
Centrs specializējas darbā ar pusaudžiem un jauniem cilvēkiem no 12 līdz 25 gadu vecumam, palīdzot psihoemocionālajās grūtībās. Tas ir vecums, kad visbiežāk parādās šādas grūtības, un vienlaikus arī vecums, kad notiek lielākās pārmaiņas. Tādēļ palīdzība, kādu saņēmis pusaudzis vai jaunietis, var ietekmēt visu viņa tālāko dzīves ceļu, sekmes mācībās skolā un augstskolā, veselību, karjeru un attiecības vēlāk ģimenē.

Centra mērķis ir apvienot pašus labākos speciālistus un radīt drošāko, draudzīgāko vietu, kur vērsties ģimenēm, pusaudžiem un jauniešiem. Centra profesionāļu komanda balstās pieredzē, kas uzkrāta vairākus gadus, veidojot šādu pakalpojumu Latvijā. To izmantojuši jau vairāki simti pusaudžu un ģimeņu. Mums ir specializēta pieeja, metodika un tieši jauniešiem piemērotas terapijas programmas.