LEGO atklāj kampaņu Rebuild The World, aicinot bērnus pārbūvēt pasauli!

LEGO Group globālā kampaņa aicina palīdzēt attīstīt nākamo paaudžu radošo potenciālu. LEGO Group  tic, ka ikviens bērns piedzimst ar spēju problēmas risināt radošā veidā, bet mums jāveicina šī radošā potenciāla attīstība, lai tā kļūtu un saglabātos par cilvēka prasmi arī pieaugušā vecumā. 

Tur, kur vecāki redz izaicinājumus, bērni saredz iespējas

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Tur, kur vecāki redz izaicinājumus, bērni saredz iespējas

Kreatīva pieeja un skatījums šobrīd ir nepieciešamāks kā jebkad agrāk. Pasaules ekonomikas foruma ziņojumā par nodarbinātību nākotnē radošums tika izvirzīts kā viena no top trīs nepieciešamākajām prasmēm, ko darbiniekos meklēs darba devēji 2020. gadā. Radošas rotaļas palīdz bērniem izgudrot jaunas lietas, būt inovatīviem, risināt problēmas un domāt kritiski – turklāt saglabāt šīs spējas visas dzīves garumā.

LEGO Group mārketinga vadītāja Džūlija Goldina (Julia Goldin) stāsta: “Kampaņas Rebuild The World (Pārbūvē pasauli) mērķis ir redzēt, kurp aizved mūsu iztēle, un priecāties par bērnu dabisko jaunradi. Mēs vēlamies mudināt bērnus visā pasaulē attīstīt un saglabāt šīs prasmes arī jau kā pieaugušajiem. Ar šo kampaņu vēlamies iedvesmot jebkura vecuma cilvēkus atbrīvot savu radošo potenciālu, lai ar LEGO® klucīšu palīdzību radītu bezgalīgu iespēju pasauli.”

LEGO spēļu sistēma ir kā vesela platforma kreatīvai izpausmei. Bērni var būvēt komplektus, sekojot instrukcijām, bet pēcāk pārbūvēt tos par jebko citu, liekot lietā savu bezgalīgo iztēli. Viņi mēģina, būvē, pārbūvē, eksperimentē, pārvar grūtības, pārkāpj noteikumus, kļūdās, bet tikpat neatlaidīgi mēģina atkal. Tas ir radošā potenciāla attīstīšanas veids, un tieši šo iespēju sniedz LEGO spēļu sistēma.

Tieši tāpēc kampaņa Rebuild The World aicina ikvienu sākt domāt radoši, pievienoties Rebuild The World izaicinājumam un uzbūvēt ko patiešām neparastu! Uzzini vairāk par kampaņu vietnē www.lego.com/rebuild-the-world.


Kā tu pārbūvēsi pasauli? #RebuildTheWorld
Varbūt tu vēlies uzbūvēt ko tādu, kas uzlabotu ikdienu tev un citiem? Vai varbūt vēlies atveidot kādu pasaulslavenu celtni? Bet varbūt vēlies uzbūvēt kādu dzīvnieku, abstraktu mākslas darbu vai ko pilnīgi smieklīgu un nenoderīgu? Izmanto visus mājās pieejamos LEGO® klucīšus un sāc būvēt - ļauj vaļu savai iztēlei un kreativitātei!  

Parādiet arī jūs mums, ko esat radījuši kopā ar bērniem, ievietojot savus darinājumus sociālajos tīklos ar tēmturi #RebuildTheWorld.

Tur, kur vecāki redz izaicinājumus, bērni saredz iespējas. Tikai iztēlojieties, ko mēs varētu paveikt, ja skatītos uz pasauli bērnu acīm! Mazliet pozitīva radošuma un mēs visi spēsim būvēt ceļu uz labāku pasauli.

 

Reklāma
Reklāma