Skaitiet dienas līdz Ziemassvētkiem ar aizraujošajiem LEGO® Adventes kalendāriem!

Laiks pirms Ziemassvētkiem ir īpašs visā pasaulē. Pilsētu ielās mirdz spuldzīšu virtenes, bērni raksta vēstules Ziemassvētku vecītim, gaisā virmo mandarīnu un piparkūku smarža, tiek sarūpēti Adventes vainagi, visapkārt valda rosība un patīkams saviļņojums par gaidāmajiem svētkiem. 

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Vēl līksmāku un sirsnīgāku šo laiku var padarīt vien prieks bērna sejā par LEGO® Adventes kalendārā atrastajām rotaļlietām! LEGO® City, LEGO® Star Wars™ un LEGO® Friends Adventes kalendāri aizpildīs dienas līdz Ziemassvētkiem ar pārsteigumiem pilnām rotaļām.

LEGO® City Adventes kalendārs (60201)

Lego CityPadariet brīvdienas vēl krāšņākas ar jauno LEGO® City Adventes kalendāru, kurā atradīsiet virkni uzbūvējamu dāvanu, vienu katrai svētku gaidīšanas dienai, tostarp kosmosa kuģi, sacīkšu auto, dronu, robotu, Ziemassvētku eglīti, superauto, 5 minifigūras, ar ko papildināt jau esošos komplektus, un daudz ko citu. Ar šiem pārsteigumiem, kas gaida LEGO® City Adventes kalendārā, svētki ilgs veselas 24 dienas! Katru dienu atveriet jaunas durtiņas un atklājiet, kas gaida aiz tām. Vai tas ir unikāls transportlīdzeklis, jauna LEGO minifigūra vai pats Ziemassvētku vecītis? Sviniet svētkus kopā ar LEGO® City Adventes kalendāru!

 

LEGO® Star Wars™ Adventes kalendārs (75213)

Lego Star WarsGaidiet svētkus ar pārsteigumu pilno 60201 LEGO® Star Wars™ Adventes kalendāru! Decembrī ik dienas atveriet vienas kalendāra durtiņas un uzziniet, kādi zvaigžņoti pārsteigumi tur slēpjas! Interesanti braucamrīki, kosmosa kuģi, LEGO minifigūras un vēl daudz citu kolekcionējamu figūru. Turklāt, kad visas durtiņas būs atvērtas, iegūsiet salokāmu spēļu laukumu ar tuksneša un ledus planētas ainām, lai varētu izspēlēt visdažādākos Zvaigžņu karu piedzīvojumus. Dodieties aizraujošā ceļojumā cauri galaktikai 2018. gada svētku laikā ar LEGO® Star Wars™ Adventes kalendāru!

 

Reklāma
Reklāma

LEGO® Friends Adventes kalendārs (41353)

Lego FriendsIeskandiniet svētkus ar LEGO® Friends Adventes kalendāru! Varbūt vari uzminēt, kas slēpsies aiz durtiņām? Prieks un saviļņojums 24 dienu garumā! Meklē pārsteigumus ik katru decembra dienu, atverot vienas kalendāra durtiņas un vēlāk uzbūvējot rotājumus savai Ziemassvētku eglītei vai mājām LEGO Friends stilā. LEGO Friends Adventes kalendārs slēpj sevī visdažādākos pārsteigumus svētku noskaņai, tostarp Ziemassvētku eglīti, piparkūku vīriņu, saldumu spieķi un rotājumus, kas simbolizē katru no Hārtleikas pilsētas piecām draudzenēm – sportisko Stefāniju, dzīvnieku mīļotāju Mia, muzikālo Andrea, māksliniecisko Emmu un zinātni mīlošo Olīviju. Turklāt, lai atklātu vēl vairāk pārsteigumu, 25. decembrī dodieties uz vietni LEGO.com/friends! 

 

Sniedziet prieku visai ģimenei, skaitot dienas līdz Ziemassvētkiem kopā ar LEGO!

 

Par LEGO Group
LEGO Group ir privāts, ģimenes īpašumā esošs uzņēmums, kurš atrodas Billundā, Dānijā. Tas ir dibināts 1932.gadā un šodien ir viens no pasaules vadošajiem bērnu rotaļlietu ražotājiem, kura produktus var iegādāties vairāk nekā 130 valstīs.
LEGO Group ir apņēmies nodrošināt bērniem drošu, izglītojošu, radošu un iztēli rosinošu spēļu pieredzi. Spēlējoties ar LEGO® DUPLO® vai LEGO® komplektiem, bērni attīsta pamatprasmes, radošo domāšanu, iemācās atrisināt problēmas un koncentrēties. Vairāk informācijas par bērnu izglītošanu un spēlēm iespējams atrast vietnē www.lego.com, droša vide bērniem.