Kopenhāgenas trīnīši. Mamma dokumentē katru gaidīšanas mēnesi

Iespēja palikt dabīgā ceļā stāvoklī ar trīnīšiem ir ļoti ļoti maza. Pāris no Kopenhāgenas – Marija (36)  un viņas vīrs Anders (40), kas pirms 4 gadiem iepazinās vietnē Tinder, pavisam drīz kļūst par četru bērnu vecākiem. Viņiem jau ir 2 gadus vecs dēliņš, un būs vēl divas meitiņas un dēls, kuriem jānāk pasaulē jau šonedēļ. 

Foto no Instagram profila

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Foto no Instagram profila

Marija savu gaidīšanas stāstu ir dokumentējusi un ļāvusi apskatīt visiem interesentiem Instagram profilā “triplets_of_copenhagen”, kam ir 118 tūkstoši sekotāju. 
 

“Tas ir neparasta ceļojums – gaidīt trīnīšus,” raksta Marija. “Tās ir nemitīgas pārbaudes pie ārstiem, sonogrāfijas, šoks, cilvēku reakcija, kad viņi uzzina jaunumus, gatavošanās un visas dzīves pārplānošana. Nekas nav vienkārši!”
 

Marija stāsta, ka tas, kā aug viņas vēders, cik daudz tas spēj izturēt un tas, ka viņa joprojām spēj nostāvēt uz savām kājām, viņai liekas liels brīnums. Savu pašreizējo dzīves periodu viņ sauc par “Gaidīšanas spēli”, jo visa ikdiena ir pakārtota viņas īpašajam saudzējamajam stāvoklim. Pēdējās nedēļas jaunā sieviete pārsvarā pavada guļot. 

Reklāma
Reklāma