Bella Baby Happy produkcija - piemērota tavam mazulim

Ārsti iesaka līdz viena mēneša vecumam neizmantot īpašus ķermeņa kopšanas līdzekļus, bet tad, kad esat izlēmuši tos sākt lietot, ieteicams izvēlēties maksimāli dabiskus līdzekļus, kas paredzēti tieši zīdaiņa ādas kopšanai. 

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Ķermeņa kopšanas līdzekļi 

Bella Baby Happy Natural Care ir ķermeņa kopšanas produktu sērija zīdaiņa jutīgās ādas kopšanai. Tā radīta pēc maigām receptūrām un no dabiskām sastāvdaļām. 

 

Piedāvājumā ietilpst:

Šampūns. Tas maigi attīra, nekairinot ādu, un saglabā mazuļa dabisko ādas aizsargslāni, kā arī neizraisa acu asarošanu. 

Ķermeņa eļļa. Eļļa mīkstina ādu, pateicoties sastāvā esošajam E vitamīnam un olīveļļai. Eļļa satur arī kliņģerīšu ekstraktu, kam piemīt pretiekaisuma un reģenerējošas īpašības. Eļļu var uzziest uz bērniņa ādas pēc vannošanās. 

Ķermeņa un sejas krēms 

Krēms aizsargā un mitrina mazuļa jutīgo ādu, tas ir piemērots āra pastaigām, jo satur olīveļļu, kas pasargā mazuļa ādu no vēja, aukstuma, bet sastāvā esošais šī sviests sniedz dabīgu saules aizsardzību. Krēms mazina ādas iekaisumu un apsārtumu. 

Dušas želeja divi vienā (attēls)

Dusās želeja maigi attīra un kopj mazuļa ādu un matus. Saudzīgās sastāvdaļas saglabā ādas dabīgo aizsargslāni, pat bieži mazgājoties, turklāt tas neizraisa acu asarošanu. 

 

Mitrās salvetes SENSITIVE. Šīs salvetes paredzētas īpaši jutīgai un alerģiskai ādai, tās maigi attīra un mitrina to. Alvejas ekstrakts uz ādas veido aizsargslāni, kas pasargā no kairinājumiem. Bella Baby Happy mitrās salvetes nesatur parabēnus un smaržvielas. 

 

Mitrās salvetes NATURAL CARE. Šīs salvetes ir piesūcinātas ar mandeļu eļļu, kam piemīt barojošas, mitrinošas un nomierinošas īpašības. Salvetes maigi attīra un kopj bērna ādu, veidojot dabisku ādas aizsargslāni, un novērš kairinājumu. Sastāvā esošajai mandeļu eļļai ir piešķirts EKOCERT sertifikāts. 

 

Mitrās salvetes ar E vitamīnu. Salvetes maigi attīra ādu un mazina tās iekaisumu, tās ir bagātinātas ar losjonu, kas satur E vitamīnu un alantoīnu. 

Reklāma
Reklāma

 

Higiēniskie paladziņi. Bella Baby Happy paladziņi lieliski uzsūc mitrumu, turklāt to maigā virskārta nekairina mazuļa ādu. Tie ir lieliski piemēroti lietošanai autiņbiksīšu nomaiņas laikā vai kā papildu aizsardzība bērna gultiņā vai ratos. Pieejami divu izmēru paladziņi: 60x60cm un 60x90 cm, 5 un 10 gab. iepakojumā. 

 

Kas ir svarīgi izvēloties autiņbiksītes?

Būtiski ir piemeklēt atbilstošu izmēru, lai tas nebūtu ne par mazu, ne par lielu. Piemērotāko izmēru izvēlies, vadoties pēc mazuļa svara indikācijas kilogramos, kas norādīta uz iepakojuma. Ļoti būtiski, lai autiņbiksītes būtu maksimāli dabīgas un gaisu caurlaidīgas, lai nekaitētu mazuļa jutīgajai ādai. 

 

Kā sagatavot autiņbiksītes lietošanai? 

Lai uzlabotu autiņbiksīšu uzsūktspēju un nodrošinātu vislabāko to sniegumu, pirms lietošanas autiņbiksītes nepieciešams pastiept un pagriezt uz vienu, un tad uz otru pusi. 

 

 

Bella Baby Happy autiņbiksītes

Ārsti iesaka pirmajās mazuļa dzīves nedēļās izvēlēties autiņbiksītes ar platāku uzsūcošo daļu, jo bērna kājām jāatrodas dabiski izvērstā stāvoklī. Tikai pēc sestās nedēļas jeb pusotra mēneša vecuma kājas pakāpeniski dabiski tuvinās viena otrai. Bella Baby Happy pirmo izmēru autiņbiksītes šī apsvēruma dēļ ir platākas starp kājiņām, salīdzinot ar citu ražotāju autiņbiksītēm. 

Bella Baby Happy autiņbiksītēs ir to paredzētajam uzdevumam optimāls celulozes, absorbenta un zaļās tējas daudzums. Tās ir izstrādātas tā, lai nekaitētu mazuļa veselībai, bet efektīvi uzsūktu nepieciešamo šķidruma daudzumu, vienlaikus pasargājot mazuļa ādu no kairinājuma rašanās riskiem. Sastāvā esošajam zaļās tējas ekstraktam piemīt antibakteriāla un pretiekaisuma iedarbība, turklāt tas neitralizē nepatīkamu aromātu. 

 

 

No 0 līdz 2 izmēram Bella Baby Happy autiņbiksītēm ir jaundzimušā vajadzībām atbilstošs Premium dry virsslānis, kas lieliski uzsūc urīnu un šķidro vēdera izeju, saglabājot bērna ādu sausu un veselīgu. 0. un 1. izmēra autiņbiksītēm ir speciāls izgriezums nabiņai. 

Sākot no 3 izmēra autiņbiksīšu uzbūve ir citāda, tā ir apveltīta ar 3d Felexi sistēmu, kas ļauj autiņbiksītēm būt elastīgām un maksimāli piegult mazuļa ķermenim. 

Bella Baby Happy autiņbiksītes ir gaisu caurlaidīgas, tās nesatur lateksu un materiāla balināšanā netiek izmantots hlors, līdz ar to mazuļa āda tiek pasargāta no iekaisuma rašanās riskiem. 

 

Bella Baby Happy produktus iespējams iegādāties EUROAPTIEKA, PRISMA un MEGO. 

 

Seko mums: https://www.facebook.com/BellaBabyHappyLV