Dienas nometnes Happy Child – lieliska pieredze Tavam bērnam! Piesakies

Kur būs mans bērns, kamēr es jūlijā strādāšu? Piesaki savu bērnu lieliskam piedzīvojumam Happy Child dienas nometnē! Kamēr Tu strādāsi, bērns iegūs vērtīgas zināšanas netradicionālā veidā.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

 

Dienas  nometnes "Happy Child" veido radoši, jauni un alternatīvi domājoši skolotāji, kas vēlas bērniem sniegt vislabākās zināšanas un dzīves pieredzi viņiem piemērotā un atbilstošā veidā, kā arī palīdzēt piecus līdz divpadsmit gadus vecu bērnu vecākiem atrisināt klasisko vasaras jautājumu – kur būs mans bērns, kamēr es jūlijā strādāšu? 

Kur būs mans bērns, kamēr es jūlijā strādāšu?

 

Bērniem tiek piedāvātas attīstošas un izglītojošas dienas nometnes Pārdaugavas sirdī, Āgenskalnā, divstāvu koka mājā ar terasi un viļņotām kolonnām, kā arī mazu dārziņu un spēļlaukumu – ikdienā šī māja uzņem bērnus Montesori pirmsskolā „Bambino”. 

 

 

Taču nometnē bērni zināšanas apgūst neierastā veidā:

- angļu valodu mācās ar mūzikas un kustību starpniecību (programma Happy child, kas darbojas 7 izglītības iestādēs Latvijā);

- matemātiku ar iekrāsota ūdens glāzēm (Wasserglasmethode, darbojas 3 izglītības iestādēs Latvijā, un skolotājas strādā arī individuāli ar audzēkņiem);

- mūziku ar improvizāciju un kustību, kā arī iedomājamiem un neiedomājamiem instrumentiem;

- sportiskās aktivitātes. 

 

 

Katrā nometnē ir sava tematika:

Reklāma
Reklāma

 - Nometnē no 14.07. līdz 18.07. bērni izzinās pasaules vēsturi un ģeogrāfiju, katru dienu aplūkojot konkrētu kontinentu un veicot dažādus radošus uzdevumus.

 - Nometnē no 21.07. līdz 25.07. bērni uzzinās vairāk par Latviju un latviešu tradīcijām. Katrai dienai būs sava ievirze -  latviešu tautas dejas, rotaļas, pasakas, teiksmas, rokdarbi, muzicēšana, kā arī  nometnes noslēgumā bērni paši veidos savu īpašo redzējumu par savu zemi – Latviju.

 

Katru vakaru nometnē ir tematiskais pasākums, kas saistās ar nometnes tēmu un arī  dienas tēmu. Bērniem dienas laikā jāizpilda grupas uzdevums, veidojot prezentāciju vai priekšnesumu, tādā veidā rādot savu izpratni par konkrēto tēmu.

 

Piektdienas vakarā, nometnes noslēgumā, bērniem būs sava ballīte ar viesi (aptuveni divas stundas), savukārt vecāki kopā ar skolotājām tajā laikā dosies uz restorānu “Nometne”, baudīt svētku vakariņas un skolotāju ansambļa “Homo Ludens” koncertu.

 

Jums jau ir radies jautājums – cik tas maksā? Nometnes cenā ir iekļauts viss – uzturēšanās maksa, skolotāju darbs, ēdienreizes, materiāli nodarbībām, dāvaniņas bērniem nometnes noslēgumā, kā arī ballīte bērniem, vakariņas un koncerts vecākiem. Piesakoties līdz 2014.gada 1. jūlijam, akcijas cena par vienu nometni (5 darba dienas) ir 130 eiro. 

Piesakoties līdz 2014.gada 1. jūlijam, akcijas cena par vienu nometni (5 darba dienas) ir 130 eiro.

Piesakoties pēc 1. jūlija, cena ir 140 eiro. Vairākiem bērniem no vienas ģimenes – atlaide. Tāpēc nekavējieties, piesakiet savu bērnu vasaras jaukākajai nedēļai, jo vienā nometnē uzņemsim tikai 20 bērnus!

 

 

 

 

 

 

Pieteikšanās dienas nometneiHappy Child”, rakstot uz e-pastu nometnehappychild@gmail.com (bērna vārds, uzvārds; vecums; vecāku kontakttālrunis; uz kuru no abām nometnēm vēlaties pieteikties). Jautājumi un atbildes pa telefonu 26692649 (nometnes vadītāja Laima Zandarta).