Tā nav siena!

Iesūtījusi Anete Mečaja. 

Ilustrators: Jānis Beķeris.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Ilustrators: Jānis Beķeris.

Kamēr mamma virtuvē mazgā traukus, mans krustdēls Ernests (2 gadi, 8 mēn.) paņem krītiņus un prom uz istabu. Pēc brītiņa mamma dzird, ka kaut kas skrapstinās pa tapetēm un jautā “Ernest, vai Tu zīmē uz sienas?” Atskan noliedzoša atbilde, kas ļoti pārliecinoši pauž, ka Ernests uz sienas nezīmē. Pēc brītiņa mamma aizdomīgi jautājumu atkārto un atbilde atskan tāda pati. Mamma dodas skatīties un skatienam paveras brīnumskaists ķēpājums uz baltās sienas ar vaska krītiņiem. Mamma diezgan sašutusi jautā: “Ernest! Kāpēc Tu zīmē uz sienas?” Ernests cenšas mammu pārliecināt par savu nevainību un atbild: “Nē, Ernīts nezīmē!”. Mamma oponē: “Bet es taču redzu, ka Tu zīmē! Kāpēc uz sienas?” Ernests turpina mammas pārliecināšanu, apgalvojot, ka neko uz sienas nav zīmējis, papildinot mākslasdarbu ar vēl pāris švīkām mammas klātbūtnē. Mamma norāda un jautā: “Kas tad tur ir, ja ne zīmējums uz sienas?”. Ernests uztaisa lielas acis un cenšas mammu pārliecināt ar pēdējo iespējamo argumentu: “Tā nav siena!”.

 


Jūnija jautrākajam jokotājam balvā dāvanu karte 45 EUR vērtībā no veikala "Mazputniņš". 

 

Reklāma
Reklāma

Veikaliņš „Mazputniņš” durvis vēra pagājušā gada novembra beigās. Tas atrodas radošajā Miera ielas Republikā - Miera ielā 19 (turpat pie „Laimas” šokolādes fabrikas). Veikals strādā katru darba dienu no plkst. 11:00 līdz 19:00.

 

 

Papildu informāciju par veikaliņa preču klāstu, akcijām un aktivitātēm iespējams atrast šeit –www.facebook.com/mazputninsh 

vai arī www.twitter.com/mazputninsh

 

 

 

Lai iesūtītu savu joku konkursam, SPIED ŠEIT!

Jūnija konkursā piedalīsies anekdotes, kas tiks iesūtītas līdz 30. jūnijam (ieskaitot).