Rīgā bērnus un jauniešus aicina iesaistīties aktivitātēs 40 skolu sporta laukumos

Sākoties skolēnu vasaras brīvlaikam, bērni un jaunieši gaidīti Rīgas skolu sporta laukumos un sporta zālēs, lai sportiski aktīvi un lietderīgi pavadītu brīvlaiku, apgūstot jaunas fiziskas prasmes, pilnveidotu iemaņas sev interesējošā sporta veidā, kā arī, lai konsultētos par patstāvīgas vingrošanas pamatnosacījumiem. Vasaras gaitā šādu iespēju piedāvās 40 izglītības iestādes. 

Rīgas dome aicina bērnus vasarā doties uz skolu sporta laukumiem apgūt jaunas prasmes dažādos sporta veidos. Foto iesūtīja portāla lasītāja Santa Tobiesa.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Rīgas dome aicina bērnus vasarā doties uz skolu sporta laukumiem apgūt jaunas prasmes dažādos sporta veidos. Foto iesūtīja portāla lasītāja Santa Tobiesa.

 

Skolu sporta laukumos bērni un jaunieši varēs apgūt un arī pilnveidot iemaņas dažādos sporta veidos, piemēram, tenisā, badmintonā un lakrosā. Tāpat skolēniem būs iespēja piedalīties sporta spēlēs – futbolā, tautas bumbā, basketbolā, volejbolā un rīkot lokālus mini turnīrus. Profesionālu sporta pedagogu pavadībā ikvienam interesentam būs iespēja saņemt konsultācijas un apgūt vingrošanas pamatelementus, kurus skolēni turpmāk varēs pielietot arī ikdienā. Sporta aktivitātēm varēs izmantot arī izglītības iestādēs pieejamo inventāru.

 

Jau vairākus gadus šādu iniciatīvu piedāvā Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departaments, piešķirot finansējumu sporta inventāra iegādei un pedagogu darba apmaksai, kuri plāno un organizē skolēnu brīvā laika aktivitātes.

Reklāma
Reklāma

 

Informācija, tajā skaitā iestādes nosaukums, atrašanās vieta, darba laiks un atbildīgās personas kontakti par organizētajām brīvā laika aktivitātēm izglītības iestāžu sporta laukumos pieejama interneta vietnē: www.e-skola.lv sadaļā „Aktuāli”.