Kur ņem bērnus? Speciālā veikaliņā...

Iesūtījusi Inga J.

Ilustrators: Jānis Beķeris.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Ilustrators: Jānis Beķeris.

Mana dēliņa Ričarda (4,7 gadiņi) pēdējā laika pierakstītie izteicieni:

 

Ričards: "Mammīt, es zinu, kur Jūs mani ņēmāt?" Es: "Kur?" Ričards, viltīgi smaidot: "Tādā speciālā veikaliņā!"

 

 

Pēc dažiem mēnešiem gaidām māsiņu Ričardam, tāpēc dēliņam ir liela interese, ko māsa dara mammas vēderā, ko ēd, kā guļ... Kopā ar dēliņu ēdam ābolus, pēkšņi Ričards iesaucas: "Nabaga māsa! Viņai tak tikko uz galvas uzkrita apēstais ābols!"

 

 

No rīta dēliņš pamostas un stāsta: "Mammīt, zini, ko es redzēju sapnī?" Mamma: "Ko redzēji?" Ričards: "Es redzēju Zirnekļucilvēku!" Mamma: "Un ko viņš darīja sapnī?" Ričards: "Nu, es viņu tikai iesapņotu redzēju!"

 

 

Ārā skaidrs, saulains laiks (kā gandrīz visas šī pavasara dienas:) )pie debesīm tikai daži spalvu mākoņi. Ričards sēž uz trīsriteņa un skatās debesīs. Pēc brīža skumīgi saka: "Mammu, skaties mākoņi jau pavisam izkusuši..."

 

 

Reklāma
Reklāma


PIEDALIES APRĪĻA JOKU KONKURSĀ! BALVĀ KRĀSAINA SOMA AR FILMAS "RIO" VAROŅIEM!

 

 

 

Par filmu

Blū un Pērle pavada laiku aprūpējot savus trīs bērneļus un mīlošais tēvs, protams, nav ieinteresēts pamest savu drošo un mājīgo dzīvesvietu pasakainajā Riodežaneiro. Taču Pērle uzskata, ka ir pienācis laiks, lai bērni mācītos kļūt par īstiem putniem un doties uz Amazones džungļiem. Filma kinoteātros no 18. aprīļa. Skaties 3D latviešu valodā.  

 

 

Lai iesūtītu savu joku konkursam, SPIED ŠEIT!

 

Aprīļa konkursā piedalīsies anekdotes, kas tiks iesūtītas līdz 30. aprīlim (ieskaitot).