Kam būt labāk - princim vai zirgam? Un citi joki

Iesūtījusi mamma Laura.

Ilustrators: Jānis Beķeris.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Ilustrators: Jānis Beķeris.

Dēls (8 g.v.) skaitīja nedēļas, cik izticis bez piezīmēm, bet šodien dienasgrāmatā atkal sārts kleksis.

Viņš: "Es dabūju piezīmi.." Es: "Ko izdarīji?" Viņš: "Es runājos ar klasesbiedru. Bet skolotāja ierakstīja, ka es nodarbojos ar blakus lietām! Rūdolfs taču nav 'BLAKUS LIETA', viņš ir dzīvs cilvēks!"

***

 

Meitiņa (3 g.v.) ieritinās tētim klēpī, piespiežas un saka: "Tu esi mamma, tikai ar gāmuru un bārdu."

***

 

Dēls tētim jautā: "Tu tici Dievam?" Tētis atbild: "Grūti pateikt. Kaut kam es ticu, bet onkulim ar bārdu noteikti nē." Dēls: "Tu pats esi onkulis ar bārdu. Tad jau Tu netici pats sev."

***

 

Stāstu dēliņam, ka redzēju viņa klasesbiedra tēti, kas ir mācītājs. Viņš man atbild: "Ja? Nemaz nezināju! Viņam gan tas tētis tāds jocīgs - ved Hermani uz skolu ģērbies garā kleitā.."

***

 

Meitiņa rotaļājas ar savu māsīcu. Abām 3 gadi. Māsīca: "Es esmu princese!" Meitiņa: "Nē, es esmu princese. Tu neesi princese, jo Tev uz pirksta nav gredzena kā man. Tu esi princis!" Mazā māsīciņa atbild: "Nē, tad jau labāk es esmu zirgs!"

***

 

Ēdam brokastis. Man jādodas uz darbu, bet alga jau notērēta. Skatos, vīrs nolicis uz galda naudu. Saku: "Tu šitā nedari." Viņš: "Kas Tu pa zaķi brauksi?" Meitiņa uzreiz protesta pilnā balsī saka:"Nē! Mamma brauks pa vilku!"

***

 

Māsa prasa brālim, lai uzzīmē lellīti. Brālis izpilda lūgumu un dodas tālāk savās gaitās. Māsa paskatās uz zīmējumu un sauc brāli: "Pagaidi, Tu neuzzīmēji spalvainas acis!"

***

Reklāma
Reklāma

 

Brālis taisās gulēt. Viņam nākamajā dienā pirmā stunda sports. Viņš man prasa: "Es nevaru jau tagad uzvilkt sporta tērpu, lai no rīta nav jāģērbjas?"

 


PIEDALIES APRĪĻA JOKU KONKURSĀ! BALVĀ KRĀSAINA SOMA AR FILMAS "RIO" VAROŅIEM!

 

 

 

Par filmu

Blū un Pērle pavada laiku aprūpējot savus trīs bērneļus un mīlošais tēvs, protams, nav ieinteresēts pamest savu drošo un mājīgo dzīvesvietu pasakainajā Riodežaneiro. Taču Pērle uzskata, ka ir pienācis laiks, lai bērni mācītos kļūt par īstiem putniem un doties uz Amazones džungļiem. Filma kinoteātros no 18. aprīļa. Skaties 3D latviešu valodā.  

 

 

Lai iesūtītu savu joku konkursam, SPIED ŠEIT!

 

Aprīļa konkursā piedalīsies anekdotes, kas tiks iesūtītas līdz 30. aprīlim (ieskaitot).