Māsīca nokrita kā jūraszvaigzne

Iesūtījusi Inga Saulīte.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

"Kājiņas"
Ralfs (5 gadi mēn.) domīgi spriež par to, kur palicis viņa planšetdators. Atgādinu, ka Ralfs nesmuki uzvedās. Uz to viņš atbild: "Nu jā, planšetdators izlaida kājiņas un aizgāja kautkur noslēpties!"

"Jūraszvaigzne"
Ralfs (5 gadi 2 mēn.) bērnu laukumā divatā spēlējās ar māsīcu (viņa ir pusgadu jaunāka). Pēc brīža izrādās, ka viņa nokritusi. Ralfam jautāju, kas īsti noticis. Viņš skaidro: "Melānija kāpa augšā pa slidkalniņu. Tad krita. Rokas tā - nu tā kā jūraszvaigzne!" (pie tā izteiksmīgi demonstrē pozu, kādā Melānija nokrita) :)

"Lielais pirkums"
Ralfs (4 gadi) skatās reklāmu ar Džordžu Klūniju. Tajā viņš rāda sievietei māju, kuru grasās pirkt. Skaidroju Ralfam, ka viņai liels pārsteigums par to. Ralfs: "A kā viņs to māju ieliks mašīnā un atvedīs???"

"Pats!"
Ralfs (3 g. 8 mēn.) sakrāsojis vienu roku ar krāsām. Grib arī otru krāsot. Iebilstu, ka vispirms jau sakrāsotā jānomazgā. Dodas abi ar tēti uz vannasistabu Ralfs: "Es pats savu roku aiznesīšu!!"


PIEDALIES APRĪĻA JOKU KONKURSĀ! BALVĀ KRĀSAINA SOMA AR FILMAS "RIO" VAROŅIEM!

 

 

 

Par filmu

Blū un Pērle pavada laiku aprūpējot savus trīs bērneļus un mīlošais tēvs, protams, nav ieinteresēts pamest savu drošo un mājīgo dzīvesvietu pasakainajā Riodežaneiro. Taču Pērle uzskata, ka ir pienācis laiks, lai bērni mācītos kļūt par īstiem putniem un doties uz Amazones džungļiem. Filma kinoteātros no 18. aprīļa. Skaties 3D latviešu valodā.  

Reklāma
Reklāma

 

 

Lai iesūtītu savu joku konkursam, SPIED ŠEIT!

 

Aprīļa konkursā piedalīsies anekdotes, kas tiks iesūtītas līdz 30. aprīlim (ieskaitot).