Gūsti prieku krāsu, līniju un formu pasaulē! Tiksimies Bērnu mākslas studijā AZOTE

Bērnu mākslas studija AZOTE aicina skolas vecuma bērnus grupās 5 līdz 9 gadi un 10 līdz 14 gadi. Nodarbībās bērni gūst vispārēju priekšstatu par mākslas valodas pasauli, radoši darbojoties mācās vērot un analizēt apkārtējo vidi, rast prieku radošajā procesā. Nodarbības notiek darbadienu pēcpusdienās un sestdienās pieredzējušu pasniedzēju vadībā. 

Publicitātes foto.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Publicitātes foto.

Zīmēšanas nodarbībās mēs iemācīsim apgūt līniju, ritmu, siluetu, gaismu un ēnu, tuvumu un tālumu, perspektīvi, dažādus skata punktus.

 

Gleznošana  palīdz piešķirt saviem sapņiem krāsu. Ar krāsu darbam var piešķirt bagātīgu emocionālo sajūtu gammu, gluži tāpat kā ar mūziku.

 

Kompozīcija ir visapkārt, tā ir visa pamatā, gan puķu pušķī, gan telpā, gan ainavā. Kompozīcija sakārto krāsas, līnijas, laukumus, formas, siluetus, plaknes, apjomus un telpu. 

 

Ar veidošanas palīdzību savām fantāzijām var piešķirt apjomu, veidojot mālā, plastilīnā vai ģipsī. Veidošana lieliski attīsta telpisko domāšanu, acumēru, taustes sajūtu un roku veiklību.

 

Darbs materiālā – tās ir radošās ieceres realizācija visdažādākajās izpausmēs – grafikas tehnikās, papīra plastikā, mozaīkā, aplikācijā, apdrukā, dažādu virsmu apgleznošanā, plēšanā, locīšanā, liekšanā, līmēšanā, un daudz dažādos materiālos – kartonā, audumā, stiklā, plastmasā, porcelānā, putuplastā, no plēvēm, koka un papīra. Kombinējot dažādas tehnikas un materiālus, iespējams radīt neiedomājamas lietas un tēlus.

 

Reklāma
Reklāma

 

Mācamies apgūt arī mākslas valodu. Mēs iemācamies saprast mākslu, kas atklāj jaunus apvāršņus un māca nolasīt tās zemtekstus. Rodas prasme mākslu redzēt, par to runāt un radīt pašam.

 

Vasaras brīvlaikā aicinam gan mazos, gan lielos skolniekus piedalīties mūsu radošajos plenēros, kuri notiek Rīgā un tās apkārtnē. Dienas pirmajā daļā ar skiču blokiem mugursomās dodamies gūt iespaidus interesantos pārgājienos, vai apmeklējam dažādas radošās darbnīcas. Pēcpusdienā studijas darbnīcā katrs var izpausties savos radošajos meklējumos visdažādakajos materiālos.

 

Bērnus laipni gaidīs pasniedzējas Evita Kurtiņa un Saili Mežgaile.

 

Sīkāka informācija: www.azote.eu

Adrese: Stabu iela 44 – 18, Rīga

Tel.nr. 66102295

e-pasts: studija@azote.lv