Jaunie LEGO® DUPLO® produkti palīdz attīstīt bērnu pirkstiņu kustības un socializēšanās spējas

Pēdējo gadu aizraujošākie LEGO® DUPLO® produkti ir  DUPLO klucīši ar riteņiem un aukliņu vilkšanai. Jaunā produktu līnija ir īpaši veidota bērniem vecumā no 1,5 līdz 3 gadiem; to sastāda trīs dažādi produkti radošām un iztēles bagātām rotaļām.

Publicitātes foto.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Publicitātes foto.

„Mēs zinām, ka aptuveni pusotra gada vecumā bērni bieži sāk spēlēties patstāvīgi, tādēļ mūsu jaunā rotaļlieta „līdzi vilkšanai” būs gaidīts jaunums, jo tas ļaus rotaļai būt kustīgākai un aktīvākai,” teic LEGO Mārketinga vadītāja Baltijā Liene Sileniece.

 

LEGO DUPLO produktu mērķis ir drošība un jautra spēlēšanās, ļaujot bērniem izpaust savu radošumu un iztēli caur rotaļīgu mācīšanos. Ar savām pārdomām par to dalās CreaKids bērnudārza vadītāja ar lielu pieredzi bērnu attīstībā Daina Kājiņa: „LEGO konstruktori ir kopā ar privāto pirmsskolu CreaKids jau kopš tās dibināšanas, jo, kā gadu gaitā uzkrātā pieredze pirmsskolas izglītības jomā ir pierādījusi, LEGO izglītojošie konstruktori ir vislabākais piedāvājums rotaļlietu klāstā pirmsskolas vecuma bērniem. Sīkās pirkstu motorikas un muskulatūras attīstība, iztēles pilnveidošanās, kā arī komunikācijas prasmju veidošana vairākiem bērniem kopīgi ceļot sevis iedomāto LEGO fantāzijas būvi – tie ir tikai daži no ieguvumiem, ko LEGO produkti var sniegt bērniem, un tikai daži no iemesliem, kādēļ LEGO DUPLO mazākajiem un LEGO konstruktori lielākajiem nodrošina iespēju darboties gan rotaļnodarbībās, gan brīvajā laikā. Kā bērni paši atzīst, LEGO konstruktori ir „forši, jo, ja arī pašam nesanāk, tad vecāki var palīdzēt. Tie noder gan bērnudārzā, gan jebkurā mājā. Pat mākslinieki var izgatavot no tiem interesantas lietas. LEGO klucīši ir izdomāti, lai nebūtu jāspēlējas ar vienu un to pašu mantu atkal un atkal, jo no tiem var būvēt pilis, mašīnas, mājas, dzīvniekus.”

 

„„Ilgstspējīga rotaļa” ir tas, kas padara LEGO DUPLO produktus pirmsskolas bērnu rotaļlietu kategorijā tik unikālus. DUPLO klucīši nekļūst lieki, bet var tikt lietoti atkal un atkal, lai realizētu jaunas idejas. Un, kad bērni izaug, klucīši bieži tiek nodoti tālāk citiem mazajiem lietotājiem. Kopumā DUPLO ir lieliska vērtība atbilstoši ieguldītajiem līdzekļiem un sniedz neskaitāmas rotaļu iespējas,” piebilst LEGO Mārketinga vadītāja Baltijā Liene Sileniece.

 

http://www.youtube.com/watch?v=erfrx1DJQLw

 

Vietnē www.duplo.lego.com ir vairāk informācijas par rotaļu iespējām bērniem un LEGO produktiem. Tajā atrodama  arī spēļu sadaļa, kur drošā tiešsaistes vidē bērni var rotaļāties ar skaņām un animāciju. 

 

Lai iegūtu vairāk informācijas, lūdzu, sazinieties ar LEGO mārketinga vadītāju Baltijā Lieni Silenieci (tel: +371 67889545; Liene.Sileniece@LEGO.com) vai sabiedrisko attiecību konsultanti Lindu Liepiņu (tel: 28688464; Linda.Liepina@kpms.lv)

 

LEGO DUPLO piedāvājums mazuļiem

Būvēšanas un rotaļu komplekts vismazākajiem

Reklāma
Reklāma

Palīdzi savam mazulim izzināt, rotaļāties un radīt, izmantojot jaunos klucīšus no būvēšanas un rotaļu komplekta vismazākajiem. Šie īpaši lielie LEGO® DUPLO® klucīši palīdzēs mazuļus iepazīstināt ar radošas būvēšanas pasauli. Komplektā ir 17 ērti satverami un koši klucīši un detaļas, tostarp 3 logu formas klucīši, jauks lācēns un klucīši ar dažādiem zīmējumiem; tie ir pilnībā savienojami ar standarta DUPLO klucīšiem un detaļām. Kārbas vāks kalpo arī kā ērta būvēšanas pamatne. Ieteicamā mazumtirdzniecības cena: 11,99.

 

Komplekts būvēšanai un vilkšanai vismazākajiem

Palīdzi savam mazulim izzināt, rotaļāties un radīt, izmantojot jauno komplektu būvēšanai un vilkšanai vismazākajiem. Īpaši lielie LEGO® DUPLO® klucīši ir lielisks veids, kā mazuļus iepazīstināt ar radošas būvēšanas pasauli. Šajā komplektā ir 15 koši klucīši un detaļas, ieskaitot velkamu pamatni ar riteņiem, uzlīmes un dažādus lielāka izmēra klucīšus. Visas detaļas ir pilnībā savienojamas ar standarta DUPLO klucīšiem un detaļām. Ieteicamā mazumtirdzniecības cena: 15,99.

 

Būvēšanas sākuma komplekts vismazākajiem 

Palīdzi savam mazulim izzināt, rotaļāties un radīt, izmantojot jauno būvēšanas sākuma komplektu vismazākajiem. Īpaši lielie LEGO® DUPLO® klucīši ir lielisks veids, kā mazuļus iepazīstināt ar radošas būvēšanas pasauli. Šajā komplektā ir 37 klucīši, kas dekorēti ar dažādiem rakstiem un acu attēliem, un tie ir pilnībā savienojami ar standarta DUPLO klucīšiem un detaļām. Kārbas vāks kalpo arī kā būvēšanas pamatne. Ieteicamā mazumtirdzniecības cena: 15,99.

 

Par LEGO Group

LEGO Group ir privāts, ģimenes īpašumā esošs uzņēmums, kurš atrodas Bilundā, Dānijā. Tas ir dibināts 1932. gadā, un šodien ir viens no pasaules vadošajiemm bērnu rotaļlietu ražotājiem. Uzņēmuma misija ir bērnu radošuma un iztēles spēju attīstība ar savu produktu palīdzību, kurus var iegādāties vairāk nekā 130 valstīs. Apmeklējiet www.LEGO.com.

 

Par privāto pirmsskolu CreaKids

Radoši un dzīvespriecīgi pavadīta diena vienlaikus mācoties ir lieliskākais veids, kā sekmēt bērna spēju attīstību un sagatavot skolas gaitu uzsākšanai. Šo ideoloģiju apzīmē  nosaukums CreaKids (“radošie bērni” tulk. no angļu valodas).

Īstenojam pirmsskolas programmu pēc Norvēģijā īpaši izstrādātas un praksē veiksmīgi pielietotas metodes, kas ir vērsta uz bērna attīstību un labsajūtu. Privātā pirmsskolas izglītības iestāde CreaKids Latvijā  ir licencēta un darbojas kopš 2011. gada, Norvēģijā darbojas 80 privātās pirmsskolas. CreaKids piedalās Ekoskolu programmā un pretendē uz prestižo Zaļā Karoga balvu.