Rīgas Improvizācijas teātris uzņem jaunus dalībniekus vecumā līdz 12 gadiem

12. septembrī Rīgas Improvizācijas teātris uzņem jaunus dalībniekus savā pulkā – bērnus vecumā no 7 līdz 12 gadiem.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Bērni apgūs improvizācijas teātra pamatus, gūs pieredzi darbojoties uz skatuves, kā arī attīstīs spēju darboties komandā, uzstāties auditorijas priekšā, spēt rīkoties neparedzamās situācijās un, protams, labi pavadīs laiku jautrā noskaņojumā! Improvizācijas teātra grupu vadīs Rīgas Improvizācijas teātra dalībniece Anete Baškevica, kura šobrīd darbojas arī bērnu slimnīcā kā Dakteris Klauns.

 

 

Reklāma
Reklāma

„Pati pirmo reizi ar improvizācijas teātri iepazinos, kad mācījos pamatskolā. Toreiz tas likās veids, kā vienkārši jautri pavadīt laiku, bet tagad saprotu, cik daudz tas man ir palīdzējis – gan skolā, prezentējos patstāvīgos darbus, gan dažādās dzīves situācijas, kad jāspēj darboties komandā, jāakceptē citu viedoklis un , galvenais, jāprot sevi pasniegt. Un, ja vēl izdodas tikt uz skatuves, kas ir katra bērna sapnis… vai var būt kaut kas labāks par improvizāciju, kur nav jāmācās lomas, nav jāpavada vakars atkārtojot tekstu vai notis, bet atliek piecelties no rīta ar smaidu un to nodot pārējiem…! ” (Anete)

 

Gaidīsim Tevi uz pirmo iepazīšanās nodarbību 12. septembrī plkst 16-18 Peitavas ielā 4, Vecrīgā. Piesakies iepriekš, rakstot uz anete@imporovizacija.lv.