Bļodas nomazgāju un ieliku plauktā. Karotes nolaizīju un ieliku atvilktnē...

Iesūtījusi Dace Briede.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

FOTO: no ģimenes arīva.

Gustavs (3 gadi 9 mēneši) mazgā traukus. Kad darbiņš pabeigts sauc mani un stāsta: "Bļodu nomazgāju un uzliku augšā. Arī šķīvi nomazgāju. Karotes nolaizīju un ieliku atvilknē!"


Ar Gustavu (3,5 gadi) iepērkamies veikalā. Lasu saldējuma sastāvu un saku, lai pagaida, lai varu paskatīties, kas saldējumā iekšā. Gustavs: "Nu kā, sniegs!"

Ejam ar Gustavu (4,5 gadi) uz bērnudārzu. Pie grupiņas, kurā strādāju, nedeg gaisma. Gustavs prasa, kāpēc tumšs un nedeg gaisma? Es: "Laikam izdegusi spuldzīte, vai kaut kas salūzis. Īsti nezinu." Gustavs: "Jā, elektrība maksā naudu. Mammu, kapēc tu nesamaksāji par elektrību?"

Gustavam (4,5 gadi) pirmā mīlestība bērnudārzā. Gustavs man paziņo, ka viņu precēs un viņiem būs dēls Artūrs. Es prasu: "Un kur jūs dzīvosiet?" Gustavs: "Te, mājās!" Es: "Bet kur jūs visi gulēsiet?" Gustavs: "Guļamistabā!" Es: "Bet, kur mēs ar tēti paliksim?" Gustavs: "Jūs iesiet uz otru istabu, jūs tāpat jau būsiet veci!"

Gustavs (4 gadi) visu vakaru prasa šašliku un nevar sagaidīt, kad uzceps. Kad šašliks gatavs rādu viņam un saku: "Te ir cūkas, bet te vistas." Gustavs mirkli padomā un prasa: "Bet kur ir šašliks?"


Reklāma
Reklāma

Augusta mēneša jautrākās anekdotes autors balvā no "Rūjienas saldējuma" saņems veselu grozu šī vēsā kāruma! Apgāds "Jumava" diviem konkursa dalībniekiem dāvās veicināšanas balvas - grāmatiņas "Kas šeit dzīvo" un "Kas man nepieciešams".

Rūjienas saldējums", atrodoties jau sen par Latvijas saldējuma pilsētu dēvētajā Rūjienā, vēl arvien ražo saldējumu, saglabājot tās tradīcijas, kuras bija svarīgas, sākot ražot saldējumu tālajā 20.gadsimta sākumā.