Bērniem un pusaudžiem vasaras nometne – autosporta Kartinga skola 333

Tehniskais sporta veids ne vienmēr ir plašā piedāvājumā un ne vienmēr ir finansiāli pieejams visiem, tāpēc „Sporta komplekss 333” jau kopš 2007. gada ir izveidojis „Kartinga skolu 333”, kur bērni un pusaudži, vecumā no 8 - 18 gadiem, var nodarboties ar vienu no autosporta disciplīnām – kartingu!

Kartinga skolā 20% kursa ir teorētiskās nodarbības, savukārt 10% ir fiziskās aktivitātes un pārējie 70% ir atvēlēti praktiskajām braukšanas nodarbībām.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Kartinga skolā 20% kursa ir teorētiskās nodarbības, savukārt 10% ir fiziskās aktivitātes un pārējie 70% ir atvēlēti praktiskajām braukšanas nodarbībām.

 

Kartinga skolas ietvaros jebkurš audzēknis iegūst pirmā līmeņa pamatzināšanas kartinga sporta veidā, teorētisko un praktisko nodarbību laikā. 20% kursa ir teorētiskās nodarbības, savukārt 10% ir fiziskās aktivitātes un pārējie 70% ir atvēlēti praktiskajām braukšanas nodarbībām. Kartinga skolā tiek apgūtas pamata braukšanas prasmes, zināšanas par kartinga tehnisko uzbūvi, apgūti noteikumi, lai piedalītos oficiālās sacensībās, kā arī iegūtas zināšanas par ātrāko un pareizāko braukšanas trajektoriju!

 

Vasaras nometne zēniem.

 

Kartinga skolas pasniedzēji ir savā jomā augsti kvalificēti profesionāļi, turklāt ar starptautiskiem sasniegumiem autosportā, mūsu pasniedzēju vidū ir plaši atpazīstami autobraucēji, kā piemēram, Karlīne Štāla, Haralds Šlēgelmilhs un Inguss Žvibulis. Lai audzēkņiem nodarbības būtu vēl aizraujošākas un interesantākas, pagājušajā gadā vienu no nodarbībām vadīja rallija braucējs Andis Neikšāns un driftere Kristena. Audzēkņiem bija iespēja izjautāt sportistus, uzzināt daudz jauna, kā arī pavadīt laiku kopā sporta spēlēs un saņemt autogrāfus.

 

Kartinga skolas uzdevums ir radīt jauniešos interesi par tehniskajiem sporta veidiem, lietderīgi aizpildot brīvo laiku, apgūstot šo sporta veidu gan teorētiski, gan praktiski, kā arī nākamajam ceļu satiksmes dalībniekam pēc iespējas pilnvērtīgāk sniegt pirmās iemaņas auto vadīšanā. 

 

Viens no galvenajiem kartinga skolas uzdevumiem ir radīt jauniešos interesi par tehniskajiem sporta veidiem, lietderīgi aizpildot brīvo laiku, apgūstot šo sporta veidu gan teorētiski, gan praktiski, kā arī nākamajam ceļu satiksmes dalībniekam pēc iespējas pilnvērtīgāk sniegt pirmās iemaņas auto vadīšanā. 

 

Reklāma
Reklāma

Kartinga skola notiek visas vasaras garumā no 4. jūnija līdz pat 3. septembrim, katras nedēļas otrdienā (kopā 14 nodarbības). Diena sākas plkst. 10:00 - ar iesildīšanos un fiziskajiem treniņiem (līdz pat plkst. 11:30), kam seko teorijas apguve (līdz plkst. 13:00), siltas un veselīgas pusdienas, neliela atpūta un, protams, praktisko braukšanas nodarbību laiks 3 stundu garumā! Kā papildus pakalpojumu piedāvājam arī audzēkņa nogādāšanu līdz „Sporta kompleksam 333” un atpakaļ. 

 

Kartinga skola.

Pagājušās sezonas pieredze liecina, ka interese par Kartinga skolu ir liela, jo dalībnieku skaits sasniedza šo 8 gadu laikā maksimālo - 40 audzēkņi, kas arī ir lielākais audzēkņu skaits, kādu šobrīd vienas dienas grupas ietvaros varam apmācīt. Sezonas laikā katru nodarbību vidēji apmeklēja 30 dalībnieki, no kuriem 4 šogad piedalīsies Pro - kart čempionātā Latvijā! 

 

Šīs sezonas jaunums ir stipendijas Ropažu novada deklarētajiem jauniešiem dalībai Kartinga skolā! Paldies Ropažu novada pašvaldībai  un biedrībai „Sporta klubs 333” par piešķirto līdzfinansējumu, jo 3 Ropažu novada bērni saņems 100% stipendiju šī gada sezonai kartinga skolā 333 un 3 saņems 100Ls līdzfinansējumu ņemot vērā nolikuma kritērijus. Ar nolikumu var iepazīties šeit vai www.ropazi.lv mājas lapā. 

 

 

Pieteikšanās uz 2013. gada sezonas Kartinga skolu sāksies 6. maijā, aizpildītu un ieskanētu pieteikumu (pieteikums šeit) nosūtot uz e-pastu nellija@333.lv. Sīkāka informācija par Kartinga skolu un „Sporta kompleksu 333” pieejama mājas lapā www.333.lv ; twitter.com/333LV un facebook.com/sportakomplekss333. 

Pavadi vasaru aizraujoši, aktīvi un interesanti – kopā ar mums Kartinga skolā 333!

Vasaras nometne puišiem.