Mamma kā Vaļuha!

Iesūtījusi Jolanta Seļezņeva.

Ilustrators: Jānis Beķeris.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Ilustrators: Jānis Beķeris.

Skatamies ar bērniem parasti Krievu seriālu "Radi". Vienā no pēdējām sērijām vecmāmiņa Vaļuha mācās vadīt auto, kas viņai īpaši labi nepadodas, un līdzās braucošie pamanās gan apdzīt gan uztaurēt. Un joks sanācis ir tāds:
Darba dienas rīts, dodamies šoreiz abas uz manu darbu, jo tā esam norunājušas, ka šodien būs īsā diena! Braucam abas ar auto, pie stūres, protams, es - mamma. Tā kā braucam uz Rīgu cauri dažādām mazpilsētām, sanāk, ka pirmajā ar ierobežotu ātrumu 50-it, tā arī dudinu un neskrienu lidzi pārējai automašīnu plūsmai! Saņemu tūlītēju komentāru no savas 5 gadīgās pasažieres: " Nu, mamm, Tu brauc kā tāda Vaļuha!"
Un tā mans rīts pie auto stūres turpinās ar neviltotu smaidu sejā!
 

 


Reklāma
Reklāma

Februāra labāko joku atbalsta YUTA, dāvinot 3 zāļu spilvenus. Latvijas pļavu smarža Tavā pagalvī – zāļu spilvenus mierpilniem vakariem, skaistām naktīm un možiem rītiem piedāvāYUTA!
1. Spilveni ar piparmētrām, kliņģerītēm un griķu sēnalām atsauks atmiņā saulgriežu laika smaržu, atslābinās un palīdzēs novērst galvassāpes un iesnas.
2. Spilveni saldākam miegam ar raudeni, kumelītēm, piparmētru un griķu sēnalām ļaus pilnvērtīgi atpūsties un izbaudīt miega spēcinošo iedarbību!