Mani nevar pārdot, es esmu tava dāvana! Un citi joki...

Iesūtījuši Rinalda & Mārtiņš.

Ilustrators: Jānis Beķeris.

FOTO: Mammamuntetiem.lv

Ilustrators: Jānis Beķeris.

Ar Mārtiņu (4 gadi) runājam par pirkšanu, pārdošanu un naudas lietām. Jokodamies saku, ka viņu pārdošu, uz ko Mārtiņs atbild: "Mani nevar pārdot, es esmu tava dāvana!"

 


Esam nopirkuši lielās mīkstās barankas, un, ejot mājās no dārziņa, ēdam. Mārtiņš nebeidz vien slavēt, cik garšīgas barankas. Jautāju, vai viņiem dārziņā nekad nedod barankas. Mārtiņš mazliet padomā un saka: "Nu dod jau, tikai mazos paraudziņus."

 


Mārtiņš: "Kur ir tas govju veikals, kurā ome pērk savas govītes?" Mamma: "Nav tāda govju veikala, un govis veikalā nepērk."
Mārtiņš: "Nu ja govis nepērk veikalā, kāpēc tas viņām ausīs ir dzeltenās cenu zīmes?" (Domāti govju reģistrācijas numuri)

 


Mārtiņš: "Cik mutes Tu no manas sulas izdzēri?" Es: "Divas." Mārtiņš: "A, es zinu, man kādreiz bija divi gadi, tas bija manā dziļā bērnībā." (Mārtiņam tagad 4)

 


Ejam garām "Latvijas Balzama" veikaliņam. Mārtiņš komentē: "Šajā veikalā pārdod saldumus cilvēkiem un bērniem." Jautāju, kas tad ir cilvēku un kas bērnu saldumi?"  "Nu, alkohols cilvēkiem, šokolādes un končas - bērniem."

 


Vakarā ēdam dienā nopirktos mandarīnus. Tie ir gadījušies skābi un Mārtiņam diez ko negaršo. Pāris daiviņas apēdis, Mārtiņš viszinīgi mani pamāca: "Tev tos mandarīnus vajadzēja ielikt ledusskapī, lai nesaskābst."

 

Reklāma
Reklāma


Novembra mēneša joku konkursu atbalsta "Fantasy Park", dāvājot iespēju visai ģimenei atpūsties, spēlējot baulingu un/vai biljardu 40 LVL vērtībā. Un "MICREC" ar jauno dziesmu izlasi "Vislabākās Ziemassvētku dziesmas pašiem Mazākajiem".